Rooney City vastu ei mängi kaartide tõttu.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
ma ei saa üldse aru, miks on SAF-il vaja igakord kui keegi vigastusest tuleb, ta kohe platsile toppida. Mu arust oli juba eelmises mängus näha, et Scholes pole vähemalt hetkel andersoniga võrdväärne.
Esimesel poolajal ma vaatasin, et Scholesi söödud läksid kõik seljataha ja võtsid rünnakuhoo maha, pealegi on vanakooli meestel komme anda palle õhust, samas kui saaks anda ka maast- palli mahavõtmine võtab jälle veidi aega.
Mu arust las anderson möllab, kui vorm on hea, teisel poolajal oli kohe näha, et noored mehed platsil.
Giggsi ja Nani kohta ma ei ütle midagi, mõlemad on head mehed, aga mõlemal on omad vead. Praegu tundub, et ongi parem kui nani tuleb värske mehena vahetusest.
siukse mänguga lähab FA-s raskeks.
loodame parimat.
Kommentaar
-
Eagles on hetkel jah reservis, samas ei ole temast mingit mängu ehitajat ja varasem teravus on ka kuhugi ära kadunud, seda on ta hooaja jooksul juba päris mitu korda tõestada jõudnud. Pigem siis juba Fletch. Scholes võiks iseenesest mängida küll, sest praktikat on vaja, kuid vahetusest tulles. Samas ootab ees üsna otsustav kuu, kus on vaja igal rindel täiega pingutada ja ei ole lihtsalt aega lasta kellelgi rahulikult skeemi sulanduda või vormi otsida.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas ZhiT Vaata postitustHomer Simpson liitub Manchester Unitedigaarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Rio pidi ka uue peo korraldama. Esimene vägistamisstseen prime-time multikas, aga viimased hooajad olidki juba tsipa läägeks läinud."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustVõtan kõik Manuchot halvustanud sõnad tagasi
Kommentaar
-
Algselt postitas crisron7 Vaata postitustJah, need sõnad olid ilmselge eelarvamuse põhjal öeldud. Aga me siin kõik Unitedi fännid, nii, et pole hullu, lihtsalt pelgalt eelarvamuse põhjal ei tasu sõnu loopida. Manucho nimi juba ytleb, et see mees on loodud ManUs mängima
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar