Algselt postitas JuriM
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustSee väide nüüd küll paika ei pea. Manku saab ju alati puid alla, seda siis olenemata tulemustest.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSeptembris jood, jah?
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustPakuks, et näeme donnyt nüüd Fredi asemel üks järgmine mäng. B meeskonnas tegi hea esituse ja pani täitsa imestama see kaitsev töö
Ses suhtes, et mingi ülistav mäng temalt küll polnud, pigem täiesti hall keskpärane nagu enamikult. Välja arvatud Martial, kes selle mänguga enda Unitedi karjäärile joone alla tõmbas.
Kommentaar
-
Algselt postitas magicm Vaata postitustVälja arvatud Martial, kes selle mänguga enda Unitedi karjäärile joone alla tõmbas.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Natukene pettunud, et sellest karikast väljas. Ma ei tunne, et Ole (või Manchester United) oleks positsioonis, kus tal saaks ühestki potensiaalselt karikast ükskõik olla. Sessuhtes olen veidi pettunud, et ta nii keskmist sõrme näitas ja tõmbas täielikult b-meeskonna peale. Roteerimine oli teretulnud aga kas just nii drastiliselt...Enamus mehed olid ju üsna roostes ka.
Martial..
Oh well...Van Der Sar saved it, United again!
Kommentaar
-
Algselt postitas Ants69 Vaata postitustNatukene pettunud, et sellest karikast väljas. Ma ei tunne, et Ole (või Manchester United) oleks positsioonis, kus tal saaks ühestki potensiaalselt karikast ükskõik olla. Sessuhtes olen veidi pettunud, et ta nii keskmist sõrme näitas ja tõmbas täielikult b-meeskonna peale. Roteerimine oli teretulnud aga kas just nii drastiliselt...Enamus mehed olid ju üsna roostes ka.
Martial..
Oh well...
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustKuidas sa roostet maha saad kui mitte mängides vähemtähtsates mängudes?Van Der Sar saved it, United again!
Kommentaar
-
Algselt postitas Ants69 Vaata postitustNõus. Rotatsioon on tähtis. Aga nüüd kui carabaost väljas, palju neid vähemtähtsaid mänge enam hooaja jooksul tuleb, millal roostemehed platsile saavad?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar