Mida me ilma De Geata teeksime…
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustkeda sa sinna asemele tahaksid siis.
Mul on umbes 3a nüüd aega selle üle mõelda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Solskjær Vaata postitustMul on umbes 3a nüüd aega selle üle mõelda.
Veel - leia mulle peatreener, kellel on rohkem õnne kui Olel.Van Der Sar saved it, United again!
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustdalot võib muidugi kürba imeda. täiesti mõttetu käpik.
McTominay osas olen ka nõus, Teist mängu järjest reisija rollis. Raske niimoodi keskvälja kontrollida.
Jah, viimased mängud tõesti oleme kehvad olnud ja mitte hästi häälestunud, kuid juba päid nõuda on naeruväärne. Ärge unustage, et Sir Alex Fergusoni esimesed aastad olid ka suure küsimärgi all ja tänasel twitteriajastul oleks ta ammu ammu kinga saanud. Nimelt võttis konstantse top4 tiimi ja esimestel aastatel lõpetas vastavalt 11., 2., 13., 8., 6., 2. ning alles siis tulid võidud. Martin Edwards, kes tol ajal oli chairman ütles, et sack oli korduvalt päevakorral, aga kuna nad nägid, mis avalikuse eest varjul treeningkeskuses ja kogu süsteemis toimis oleks see viga olnud.
Ei ütlegi, et Solskjaer uus SAF on, aga tõsiselt häirib see uus normaalsus, kus peab lihtsalt kisama ja midagi ei argumenteerita, rääkimata analüüsist ja kaasa mõtlemisest või faktidest. Populism, tigedus ja viha võimutseb.
Selle siinse trolli Solskjaeri pean lihtsalt blokkima, sest sellist meelevaldsust pole aega lugeda.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar