Algselt postitas Mõmmik
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
NB! Linnukas ja Taku võiksid rahus minna 69 tegema.
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustStatistiliselt oli siin mõned ajad tagasi võrdlus Kloppiga , ikka võib ju võrrelda. Reaalsus on aga see, et juba toona , enne normaalset väravavahti ja keskkaitsjat oli Liverpooli esitustes näha plaani ja mõtet.
See oli vaid aasta tagasi, meenutagem.
Muidugi mängupilt on mõnda aega juba kaootiline olnud. Jah pühapäev oli viimne sitt. Aga sa ei saa 5-0 lutti, sest mängijad on kunnid, aga taktika oli halb.
Ja kui alternatiiv on Conte, siis ma parem läheks OGS-iga championshipi.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustJa kui alternatiiv on Conte, siis ma parem läheks OGS-iga championshipi.
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitust...Ja kui alternatiiv on Conte, siis ma parem läheks OGS-iga championshipi.
Aga tõsiselt, see vist oleks liiga palju tahta, et Maguirelt rebitakse kapteni peal küljest ja antakse De Geale? Või Rashfordile. Shaw raputamiseks võiks Tellesile anda võimaluse, sealt hakkab muidugi kohe lekkima, aga tähtis on message saata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitust3-5-2 flat, here we cum. Solskjaer võiks juba seda harjutama hakata, siis Contel on parem tulla pärast.
Aga tõsiselt, see vist oleks liiga palju tahta, et Maguirelt rebitakse kapteni peal küljest ja antakse De Geale? Või Rashfordile. Shaw raputamiseks võiks Tellesile anda võimaluse, sealt hakkab muidugi kohe lekkima, aga tähtis on message saata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustükskõik kes, aga mitte conte palun (((((((
Olega jätkamine oleks ka huumor muidugi.
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitust
Muidugi mängupilt on mõnda aega juba kaootiline olnud. Jah pühapäev oli viimne sitt. Aga sa ei saa 5-0 lutti, sest mängijad on kunnid, aga taktika oli halb.
Ja kui alternatiiv on Conte, siis ma parem läheks OGS-iga championshipi.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitust
Ja kui alternatiiv on Conte, siis ma parem läheks OGS-iga championshipi.
Mis puudutab potensiaalset uut peatreenerit siis Conte ei oleks ka minul esimene valik.Van Der Sar saved it, United again!
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustSee oli vaid aasta tagasi, meenutagem.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMinu esimene valik oleks Gary Neville
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar