Mingit linki nende vormi pildist või väravaid on kellegil pakkuda?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMingit linki nende vormi pildist või väravaid on kellegil pakkuda?
1. 101greatgoals punkt komm on väravate jaoks.
2. manchester united eff tseel on mingi kodukas ka väidetavalt tehtud, sealt võib hea õnne korral äkki isegi mõne pildi leida. näiteks kohe avalehelt.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustkamoon noh
1. 101greatgoals punkt komm on väravate jaoks.
2. manchester united eff tseel on mingi kodukas ka väidetavalt tehtud, sealt võib hea õnne korral äkki isegi mõne pildi leida. näiteks kohe avalehelt.
Aga ,kui sa nii lahke ei ole ja ei posti ,eks ma siis vaatan sealt.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustMiks põrgu päralt peaks keegi ennast sinu eest liigutama - põhjusel, et sa ise lihtsalt ei viitsi otsida? Eriti hea suhtumine.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustMiks põrgu päralt peaks keegi ennast sinu eest liigutama - põhjusel, et sa ise lihtsalt ei viitsi otsida? Eriti hea suhtumine.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMul tekkis küsimus, mis on sellisest mehest nagu Chris Eagles saanud?
Miks ta põhikooseisu ei pääse?
Hooaja lagul ta paaris mängus mängis ja minuarust päris hästi.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustOijah, 03.02 oli sellest siinsamas teemas juttu. Kruti veidi ülespoole.
Kommentaar
-
Niipalju kotkapojast veel, et eelmisel nädalal littis ta Senior Cupi mängus City vastu kohe alguses kaks ilusat väravat ja oli üldse üle küla vend olnud. Eks ta tase vist hetkel nii ongi, et reservide jaoks tundub selgelt liiga hea, aga põhimeeskonnas ei suuda sama häid esitusi näidata ja teiseks on see positsioon juba niigi räigelt üle rahvastatud. Samas võiks ju ehk ka korra pingiotsale sokutada, äkki joppab...armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas -Ussu Vaata postitustJah, ja mängupilt on olnud vimastel mängudel nii halb, pole fa cupist midagi lootagi, 16 veebruar ju arsenali vastu.
loodame, et suur kaotus ei tule.
Kuigi jah, ma ei usu , et arsenal täiskoosseisuga on.
Lootus kaob viimasena.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar