Algselt postitas Litmanen37
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustmis näitab selgesti, et manchester united'i näol ei ole tegemist jus teriti stabiilselt esineva klubiga siiralt kahju2002 FC EBS Team
2003 FC Nimeta
2004 FC Nimeta
2005 FC Nimeta
2006 Tallinn United FC
2007 Tallinn United FC
Kommentaar
-
Algselt postitas Litmanen37 Vaata postitustmida nagu..ma ei saanud su lausest muffigi aru...vb asi pohmellis
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustÄkki ajab taku* väga imelikku juttu?
Kommentaar
-
Algselt postitas -Ussu Vaata postitustüks kirjaviga = imelik jutt :S?
pole minu süü, kui kiirelt sõrmitsedes tühik ei jõua õigesti reageerida.
aga, et mitte väga ot'd teha, siis küsin ka ühe rumala küsimuse... millal liigas omavaheline mäng tuleb?
Kommentaar
-
Jah, eks jääb ootama kolmapäeva õhtut. Kui nad võõrsil ka seda taktikat õigesti kasutada oskaksid, siis oleks see väike üllatus. Vähekene ironiseerisin, sest miskipärast võõrsil on tihtipeale nii, et ManUt ei tunne äragi, söödud lähevad metsa, pressingut ei suudeta peale panna, palli veeretatakse keskväljal ainult Scholesi ümber. Et keegi, kel huvi, võiks uurida, millal viimati ManU playoffides muljeltavaldava tulemusega hakkama sai, oli see tõesti alles hooajal 2001/02. Aga loomulikult loodan, et ykskord saadakse ka võõrsil mäng jooksma ja võetakse nt 3-0 võit.
Kommentaar
-
Algselt postitas mömm Vaata postitustmängust ja sellest kuidas 451 õigesti töötab
http://blogs.guardian.co.uk/sport/20...star_to_s.html
Kommentaar
-
Loen praegu Frank Lampardi autobiograafiat ja sellega seoses tuli meelde, et kas mitte wayne Rooney ei kirjutanud millalgi alla diilile, mis kohustab teda välja andma viis raamatut endast vms(oli vist nii). Siit küsimus ManU fännidele, et kas Wayne on juba mõne raamatuga maha ka saanud juba?Joga Bonito!!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar