Haaland pole inimene kahjuks
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustEi mäleta enam millal viimati mängu ei saanud vaadata, aga peab vist õnnelik olema, et ei saa seda sitta vaadata.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Karm reaalsus. Raske oli siit tulemust oodata aga 4 tükki esimesel poolajal nad võtavad seda nii tõsiselt ka, et võib väga kurb skoor tulla.
Isegi brentford ei tähistanud enda neljandat nii tõsiselt. Liiga aupaklik taktika vastase suhtes vedas alt. Teine poolaeg tahaks korralikku mängu nähe, unustage seis ära
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
ma arvan, et pingilt tulles on ta isegi premi parim kaitsja. ehk väga väga hea kolmas cb
aga peab nõustuma, et hetkel tundub, et lõpuks on selline kaitseliin, et LIBLIKAD KÕHUS VMS
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
Haalad oskab peale löömise veel sööta ka apteekri kaaluga. Tasub vaadata.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
Vaataks, aga krdi Elon Muski nett keset ookeani ei lase millegipärast vpni kasutada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Mis sa keset ookeani teed? Arvad tōesti, et suudad Manu pōhjast ülesse tōmmata?Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Mis sa keset ookeani teed? Arvad tōesti, et suudad Manu pōhjast ülesse tōmmata?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar