Te räägite päriselt tiitlist? Issand jumal.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustTe räägite päriselt tiitlist? Issand jumal.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustTe räägite päriselt tiitlist? Issand jumal.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Ma ei tea, Liverpooli fännid arvavad, et me oleme valmis 90 punkti meeskond
Kommentaar
-
Mason Greenwood, Yai or nei? Ühelt poolt täielik inimkõntsa moodi käitumine, mis paraku vutimaailmas on levinud. Teiselt poolt, plikaga ära leppinud, süüdi ei mõistetud, second changes n shit. Igaljuhul kui ta tiimi ennistatakse, siis mina ootan temalt mitte vähem kui alg11 esitused ja hooaja parimatest mängijatest. Mees, näita kes sa tegelikult oled, motti võiks olla ju. Kui Greenwood hakkab mingi Sancho või Martiali kombel lihtsalt vegeteerima pingil, siis mingu kohe Saudisse ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustMason Greenwood, Yai or nei? Ühelt poolt täielik inimkõntsa moodi käitumine, mis paraku vutimaailmas on levinud. Teiselt poolt, plikaga ära leppinud, süüdi ei mõistetud, second changes n shit. Igaljuhul kui ta tiimi ennistatakse, siis mina ootan temalt mitte vähem kui alg11 esitused ja hooaja parimatest mängijatest. Mees, näita kes sa tegelikult oled, motti võiks olla ju. Kui Greenwood hakkab mingi Sancho või Martiali kombel lihtsalt vegeteerima pingil, siis mingu kohe Saudisse ära.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Ma ei tea, Liverpooli fännid arvavad, et me oleme valmis 90 punkti meeskond
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustMason Greenwood, Yai or nei?
tänapäeval peab paraku /s ka panema, et veganid liha sööma ei hakkaks ärritusest.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
ma ei saa neist keyboard warrioritest aru kes praegu paanitsedes higimull otsaees igalpool spämmivad, et greenwood põlema vms. kas ta peaks nüüd olema ELUST bannitud forever v?
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustRonalts ju võis.
Igatahes, seda ei tohi juhtuda mitte mingil tingimusel, Mason Greenwoodil pole kohta Manchester Unitedi klubis.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar