Ma ei jaura vaid tõsine küsimus. Mis vahet seal on kas ta mängib premis v la ligas.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Pole paha Evans Maguire kaitses. Kas ma olin ainuke, kes nägi kuidas arsenali mees hoidis evansit kinni ja võttis talt võimaluse rice i takistada enne kui tuli 2 1 värav. Ma ei näinud et var oleks üldse vaadanud seda. Ilmselt tuleb terve meeskond kohtuniku poole saata kui tahad, et midagi üle vaadatakse. Aga ikka iga mäng kuulen kuidas kohtunikud United hoiavad. Penalti jäi saamata sest havrets paiskas ennast ennem pikali kui kontakt tuli aga kommentaator jagub juba skandaalist.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustOligi lõpuks üks mäng, kus kohtuniku vile ei aidanud ja kohe punkte 0
Pennu jäeti teie vastu andmata, seda võiks siiski pidada soodsaks vileks jällegi osade poolt, aga in all honesty see oli sulaselge dive. Kai Havertz on ikka overrated mees.
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas onoz9 Vaata postitustNo eelmine nädal Rashford sai väga pehme pendla ja kohtunik isegi ei vaadanud ekraani. Ja see Lindelofi jalaga näkku kontra maha võtmine oleks võinud punane olla. Niiet ikka aitas kohtuniku vile jälle. Unitedi fännidel vile kallal nuriseda on koomilineJe suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustVäga aus ja võrdne mäng, igati vana hea vastuseisu vääriline - aga need vigastused on maru jamad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar