Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Homme siis suurpäev Fosterile ja ehk mitte Heatonile

Kommentaar

Jonny Evans sai süütuse tagasi.
      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Noh, poiskad, oleks vist aeg üle pika aja taas finaali end murda Euroopas? Hakkab nagu häirima juba...
        Which ship has never docked at Liverpool?
        The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Kuule jahh, ravime me siin veel Fletcherit, tema peitubki meie tulevase edu saladuses!
          slimm.ee

Kommentaar

Drawing Manchester United is a nightmare tie, admits Roma star Cassetti

One of Roma's most senior players has admitted that the Italian club had got the Champions League quarter-final draw the whole club feared as midfielder Marco Cassetti admitted that a tie with Manchester United was a "nightmare".

Roma were paired with Barclays Premier League champions United when the draw for the last eight was made at lunchtime in Nyon today, bringing back memories of last season's clash at the same stage that Sir Alex Ferguson's team won 8-3 on aggregate.

United's 7-1 dismantling of Roma in the second leg at Old Trafford remains one of the most incredible evenings of football that Champions League has ever witnessed.

Speaking from the Roma training ground on the outskirts of the city, Cassetti said: "There were many bad words spoken in our dressing room as soon as the draw was made. "We have to play them again and once again we have to play at home first and then go to Old Trafford.

"We all know what happened there last time.

"This is a disaster for us, a nightmare. "For us, it is the same old story."

vaene Cassetti...
            The Reward is Cheese.

Kommentaar

nüüd peab lootma, et keegi mingit suuremat sorti vigastust ei saa, näiteks kui krissu ja rooney või edwin väljas, on terve meeskond väljas.

Kommentaar

heh Cassetti paneme pingile hädaldama

Spalletti oli isegi suht rahul. Ütles, et vähemalt tuntakse veidi ManU mängu...

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                  Spalletti oli isegi suht rahul. Ütles, et vähemalt tuntakse veidi ManU mängu...
                  Niipalju kordi mängitud ja tunnevad vaid veidi meie mängumeetodeid, no eks siis saavad veel rohkem tundma, äkki paari aasta pärast juba jõuab kohale, kuidas ManU tiim mängib. Krt ma ytlen, need Romalased on ikka pikkade juhtmetega, kahju, et eestlastega ei mängita, siis tekiks juba tõsine konkurents juhtmete pikkuse mõõtmisel, kusjuures ma arvan, et praegu eestlased isegi juhivad, nii et Roma mansal arenguruumi veel on.

Kommentaar

Algselt postitas crisron7 Vaata postitust
                    Niipalju kordi mängitud ja tunnevad vaid veidi meie mängumeetodeid, no eks siis saavad veel rohkem tundma, äkki paari aasta pärast juba jõuab kohale, kuidas ManU tiim mängib. Krt ma ytlen, need Romalased on ikka pikkade juhtmetega, kahju, et eestlastega ei mängita, siis tekiks juba tõsine konkurents juhtmete pikkuse mõõtmisel, kusjuures ma arvan, et praegu eestlased isegi juhivad, nii et Roma mansal arenguruumi veel on.
                    üliloll jutt.

Kommentaar

eks selliste idiootide pärast ongi ManU ja Inglismaa fännidel selline maine nagu on...Normaalsed fännid ei paista välja.

Kommentaar

eks selliste idiootide pärast ongi ManU ja Inglismaa fännidel selline maine nagu on...Normaalsed fännid ei paista välja.
                        Eks seda võib vist iga klubi ja riigi kohta öelda...
                        The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

No mitte päris. ma ei ütleks näiteks, et Schalke fännidel mingi idiootide maine oleks...

Aga noh ilmselt sa mõtlesid seda, et üksikud sitapead viivad kogu klubi/koondise fännide maine alla

Kommentaar

No mitte päris. ma ei ütleks näiteks, et Schalke fännidel mingi idiootide maine oleks...

Aga noh ilmselt sa mõtlesid seda, et üksikud sitapead viivad kogu klubi/koondise fännide maine alla
                            Zeniidi fännid tulevad lohe meelde. Kuradi rassistid rsk.

Kommentaar

Dortmundi fännid vaidleksid sulle vastu.

Kommentaar

Põhimõtteliselt mõtlesin seda jah. Veel rohkem mõtlesin aga seda, et just inglise klubide fännidele (ja inglise teema all :P) esimesena sellist silti külge panna on kaasajal küll juba liialdus.

Ja ma ei saa jätta võimalust kasutamata...

The most notorious clubs in Germany for hooliganism are Schalke 04 with the Gelsenszena...

Roma noakangelaste kohta vist ei pea hakkama eelmise hooaja uudiseid otsima?
                                The Premiership.

Kommentaar

Working...
                                X