Algselt postitas Ibanez
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustAntony head
Varane'ga olen nõus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitust
What, mida ta tegi terve mäng, ta sai paar söötu äärele, jooksis ja andis palli keskele paar korda. Kõik.
Varane'ga olen nõus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustFootball heritage. Varane ja Antony head. Kui meil oleks hea ründaja ja wingerid, saaks sellist Liverpooli valusalt karistada.
- Likes 1
Kommentaar
-
Mida Onanal oli vaja teha sellist, mis oli super?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMida Onanal oli vaja teha sellist, mis oli super?
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Kogu aeg ei pea tegema mingeid pantri hüppeid ristnukradesse - kõiksugune statistika ja vähegi jalgpalli teadlik inimene nägi eile väga rahulikku ja enesekindlat Onanat.
Kommentaar
-
Kogu aeg ei pea tegema mingeid pantri hüppeid ristnukradesse - kõiksugune statistika ja vähegi jalgpalli teadlik inimene nägi eile väga rahulikku ja enesekindlat Onanat.
Mitmel korral ta näiteks ta pani ebatäpse aöödu ja teie kaitseliin ei saanul sel põhjusel puhata?
Kõige parem lüke temalt samas oli üks pikk avang kontraks... .see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Ja kui kedagi kiita tahate, siis tehke seda kaitsetöö viljelejatele, sest 30+ lööki, millest kaks olid ohtlikud. Ühe puhul oli õnneks löök vv peale ja teine läks mööda.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustJa kui kedagi kiita tahate, siis tehke seda kaitsetöö viljelejatele, sest 30+ lööki, millest kaks olid ohtlikud. Ühe puhul oli õnneks löök vv peale ja teine läks mööda.
Selline mäng nagu eile sobis meile laitmatult, lihtsalt istuda ja mängida võimalikule pikale pallile mõnele ülikiirele ründajale. Samas kahjuks on Rashford vaid enda vari hetkel, eelmise hooaja Rashford oleks mingi 3+ ära löönud. Meie probleemid hakkavad kohe kui ise peame domineerima, nagu Bournemouth näitas. See värk on hetkel nii katki kui katki veel.
Kommentaar
-
Selle XG osas, ma suht magasin ja poole silmaga telos vaatasin. Ei tundunud küll, et Onanal väga raskeid tõrjeid oleks olnud. Natukene sinna DDG 22 tõrjet arsenali vastu vms, kus 22-st 20 võtaks ise ka HW kõrvale ära ja kahe puhul oleks kogemata refillimas vm. Et sessuhtes XG-l ja XG-l on vahe väravavahi vaatest, oleks ta +2,5 XQ ja sealjuures 2 penaltit ära võtnud vm, siis teine asi.
Kommentaar
-
Varane ja Evans on sellises madalas kaitses eksperdid ja eile toimis asi pea laitmatult - samas kui Onana sai kõikidelt ekspertidelt kiita, siis ei tasu seda tahaplaanile jätta. Mees vajab enesekindlust.
Ma pakun, et Onana ise arvab, et eilne oli keskendumise trenn ja arvatavasti/loodetavasti arvab seda ka teda teenindav personal.
Kuna aga avalikul ruumil on suur mõjuvõim, siis küll sealt saadav Onanale kuklasse jõuab ning järgmine kord (mis tuleb kindlasti), kui ta kala või kolm korraldab, siis see tänane ülistamine maksab "ensekindlusesele" kätte.
Eilse päeva olulisim, parim jne tõrje oli Alissoni oma, sest värav (ja meite kaotus) oli väga lähedal.
Ah jaa. Et kirjutatu läheks asja ette, siis kusekad olete ikkagi.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
- Likes 1
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar