Algselt postitas Daz Booob
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Jaa. Ma ütlen - teie võimalused olid reaalsemad.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Aastaid tagasi oli meil ettevõttes neljapäeval jõulupidu. Jooke läks üks kuni mitu ja seda varaste hommikutundideni. Järgmisel päeval oli mul selline olematu duhh nagu täna meeskonnal väljakul.
Emotsiooni pealt öeldes oleks praegu õige aeg treener tänavale visata, aga nagu ma olen siin korduvalt öelnud, ma ei ole selle poolt. Meilt on läbi käinud igast paremad ja halvemad coachid ja alati lõppevad need perioodid selliste mängudega. Me võime De Zerbi või Zidane võtta, aga kolme aasta pärast me kaotame ikka kodus Watfordile ja Rashford kõnnib väljakul ringi mingi raju soenguga.
Pealegi Kloppi sama perioodi madalama points per gameini on ruumi veel langeda.
Enjoy the wine, have a mince pie.
Kommentaar
-
Esimest korda pärast kaotust selline tunne, et no jah, cool story bro.
Esimest korda üle väga pika aja mängu ka ei vaadanud, aga vist oli okei kommentaaride põhjal?
Keskkaitse on paljudel tiimidel olnud see koht kus kohe lagunema hakkab kogu tiim kui muutub, ntks Liverpooli kuldne jooks kus keskkaitsja muutustega muutusid nad jälle. Sitaks. Martinez tagasi jõuab, siis vaatame mis seisus oleme.
Aga emery villaga.... No ikka respect sellisele treenerile.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustEsimest korda pärast kaotust selline tunne, et no jah, cool story bro.
Esimest korda üle väga pika aja mängu ka ei vaadanud, aga vist oli okei kommentaaride põhjal?
Keskkaitse on paljudel tiimidel olnud see koht kus kohe lagunema hakkab kogu tiim kui muutub, ntks Liverpooli kuldne jooks kus keskkaitsja muutustega muutusid nad jälle. Sitaks. Martinez tagasi jõuab, siis vaatame mis seisus oleme.
Aga emery villaga.... No ikka respect sellisele treenerile.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic Vaata postitustSee Rashford ikka top pede. Mōelge plz et, et olete oma tööl nii sitt kui ta ning siis lendate laivi blondeeritud juustega fuck yeah. Ulme, mis debiilikud tiimis ja ETH out, et ta sellist juustu platsile julgeb toppida.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustei tea kas seal arsenali fännklubis vabu kohti on veel?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar