SAFi järgne United on nagu mingi rikkasse perekonda sündinud muidusööja, kes elab "perekonna" eelmise generatsiooni saavutuste najal ning arvab, et on ise kah midagi väärt. Hetkel reaalsuses paraku oleme suvaline Inglismaa keskmine sats ning seda ilmsetab kõik, nii mängupilt, mängijad, kohutava peatreeneri tolereerimine endiselt. Keskpärasus domineerib nii rämedalt lihtsalt, et kurb vaadata. Loodan, et enne surma saab veel seda kunagist maailmaklassi Unitedit näha.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Üllatus, üllatus veel üks kaitsja viga saanud
Casemiro siis täna keskkaitses. Mäletan kui oli maquire ja Evans kaitse paar ja mõtlesin, et enam hullemaks ei lähe. Nüüd igatsen neid aegu
Mount ka veel vigane ja ambrabat ja muidugi kõik ülejäänud kes veel vigased.
Isegi coventry kardan ja ootan rasket mängu. Nii madalale oleme langenud kahjuks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mister Vaata postitustMount ikka ka muidugi järjekordne suurepärane näide miks ETH'l ei tohiks mitte mingit otsustusõigust olla mängijate ostmisel. Järjekordsed 50+ milli prügikasti.
Coventry peaks ikka ära võtma täna.Amorim <3
Kommentaar
-
Rõõmus peale võidu penaltit aga väga masendav mäng.
fun fact: eile City vastu ei antud penaltit sarnasest olukorrast ja sellepärast lootsin, et me ka pääseme.
See ei saa ju enam juhus olla kui vaatad kui palju otsuseid on City poolt. 115 + 1 süüdistust?
Aga jah sellise mänguga ei saaks isegi Chelsea vastu.
Kommentaar
-
Täiesti kohutav pask mis seal täna toimus. Treener treeneriks, aga kurat mängijatel peaks ka häbi olema, sa saad 100-300k nädalas ja ei suuda kurat see 90min ära mängida. Täiesti ideetu toimetamine. Isegi kui treener paneb plaani paika ja mehed seda ei täida, siis pole vahet kes seal pingil on.
Lõpuks tundub mulle, et meil on viimased 3 treenerit olnud sama muster. Esimene hooaeg hea ja siis teine paras katastroof sinna otsa. Vahet pole, on see olnud Mou, Ole ja nüüd ETH. Ma vaataks sügavalt mängijate otsa ka kes selle perioodi kõik kaasa on teinud, sest kuskilt peab see ussitamine tulema. Ma loodan, et suvel müüakse enamus sellest jamast maha ja lähme kasvõi noortega, sest nemad tahavad vähemalt mängida. Viimased 13 aastat paras agoonia mõne positiivse erandiga.
- Likes 2
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar