Algselt postitas golgolgol
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Kui pooltes mängudes on pilt pask ja pooltes hea(isegi kui vastane sama). Kas siis peatreener on pooltes mängudes parem või mängijad?
Mitte et ma THis veendunud oleks, aga kui 300k nädalas saavad ja ManU särgi selga tõmbavad tüübid ei suuda poolteks mängudeks vaimselt avavileks statale jõuda, siis nad võivad koos treeneriga minna.
Kommentaar
-
Algselt postitas karausser Vaata postitustvaatan eilset Dortmundi mängu ja mõtisklen, et miks ei põle meie noored vutipoisid Garna ja Diallo nii nagu Adeyemi?
ja kui kolli lööd siis ei olevaja plagu peale ronida ja jalgu kõigutada, nagu oleks imet teinud :-)
Kommentaar
-
Algselt postitas Mister Vaata postitustTasuks ära märkida ka klassivahe. Adeyemi on kindlasti klass kõrgem kui Diallo või Garnacho.
Garna küll tore töömees ja vahel ka sähvatab, aga kindlasti on ta veidi ülehaibitud ja pigem keskmine top5 liiga team player, kui et staar, kellelt otsustavaid lükkeid oodata.
ütle nüüd järgmisena, et mainoo peaks üldse u20s mängima?Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Mister Vaata postitustTasuks ära märkida ka klassivahe. Adeyemi on kindlasti klass kõrgem kui Diallo või Garnacho.
Garna küll tore töömees ja vahel ka sähvatab, aga kindlasti on ta veidi ülehaibitud ja pigem keskmine top5 liiga team player, kui et staar, kellelt otsustavaid lükkeid oodata.
Kommentaar
-
Ma räägin sellest, et kui tuled väljakule ManU särgis jookse endal putsad sussideks ja võitle krt võtaks. Me ei oska tsenderdada, sööta, triblada ega karistusllööke lüüa ning end positsioneerida. Mida nad seal trennis teevad? Ma ei näe väljakul ühtegi mängijat kes oleks hingestatud ja valmis võitlema viimse veretilgani nagu see vähemalt vanasti meil kombeks oli. Eks näis .... Ten Haagi enda möla hakkab ka juba ära tüütama ... ikka on siuke kõva jutt karikatest.Manchester United Forever
Kommentaar
-
See suhtumine väljakul on minu arust konkreetne peatreeneri kala ja näitabki ära milline treeneri hoiak või niiöelda response sellele on.
Omal ajal mäletan hästi, et kui ei viitsinudki platsil tööd teha, siis treener sõimaski näo juba platsil täis, kui ikka aru ei saanud, siis vahetati välja ja järgmises trennis olidki juba koonuse rollis.
Väga ekstreemne, aga toimis, sest kõik tahavad ju mängida. Sesmõttes ma alati pooldan ka seda, et pane see kummis tyraga noor naga sinna jooksma, kui staarid ei viitsi ega taha. Äkki ei mängi välja ka väga ei päde, kui nagunii stabiilselt kogu aeg tuppa tuleb.
Ja nagu lugematul hulgal inimesi on öelnud, siis klubi esindamine on ikkagi privileeg ja kui sellest aru ei saada, siis äkki tegeledki vale alaga.
//väike rant, sest see väga tuttav ja kõnetav teema
- Likes 2
Kommentaar
-
Ei teagi mida arvata. Porto alati Euroopas kodus hästi mänginud. Üldiselt oleks viik ok tulemus aga praegusel hetkel oleks oodanud mängijatelt võitu kui vaadata mis seisus oleme. Määravaks saab Aston Villa mäng. Kui seal sama pilt nagu Tottenhami vastu, siis on ten hag il minek ilmselt.
Kartsin hullemat, arvasin et mängijad ei taha mängida ja lasevad ten hagi sackida aga VEITS vist ikka tahavad veel mängida. Bruno oli ilmselgelt üle häälestanud ennast.
Ma tõesti ei tea mida ma tahaks, kui ten hagi sackida siis ega Ruud ka mingit imet ei tee.
Kommentaar
-
Mulle tundub, et ülehäälestatud vendasi on teisigi. Äkki probleem ongi seal, et mentaalselt tiim ei saa hakkama. Tüübid lähevad silmad ruutus spaagedesse, lööma või triblama. Samal ajal teistel ebastabiilse närvisüsteemiga vendadel läheb selle peale vererõhk lakke ja tulemuseks ongi mingi kaootiline pask.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar