320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma nagu mäletaks, et mõned foorumlased olid niisamuti ähmi täis, kui ETH tulek avalikuks sai. Loodame, et ajalugu ei kordu.
    Maailmameistrid!!

Kommentaar

Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
      Ma nagu mäletaks, et mõned foorumlased olid niisamuti ähmi täis, kui ETH tulek avalikuks sai. Loodame, et ajalugu ei kordu.
      Kindlasti olid, ma olin ka. Kõik me nägime mis ta suutis teha Ajaxis. Pmst sama, kui Bayern suure suure raha eest Nagelsmanni ostis Leipzigist, kutt oli toona kõige Lahedam* peatreener topp jalgpallis ja kõik armastasid teda, Bayernis aga asjad nii läinud ja see periood jäi ikka väga lühikeseks - hiljem on ta ikka kõrgelt hinnatud ja tal läheb hästi. Ma loodan, et ETH leiab endale kiiresti töö kus ta on samuti jälle super edukas - lihtsalt Unitedil on seni nende peatreenerite valikuga olnud nii, et ükski meilt lahkunud peatreener pole tunduvat karjääri hüpet enam teinud ja pigem tasemelt ainult langenud, ehk see rääkis ta midagi nende valikute kohta. Inimlikult ma loodan, et ETH suudab seda müüti purustada, aga tal on ilmselgelt nõrkusi, mis siin välja tulid.

Kommentaar

Treeneritega on üldiselt nii, et neisse on veel vähem põhjust kiinduda kui mängijatesse. Kui klubi on 10+ aastaga maksnud mängijate eest 1,5 miljardit või kuskile sinnakanti ja tulemus on üksnes nutt ja hala, siis peamine küsimus pole selles, kes on järgmine treener. Peamine küsimus on, kuidas järgmised 1,5 miljardit investeeritakse.
        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Uue treeneri kasvulava saab olema viljakas, sest "rekordeid", mis kiilakas bussijuht ette pani, on raske ületada.
          "The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."

Kommentaar

Kommentaar

Peale selle, et jutud on samad, tundub treener profiilit ka suht sama. Oma liigas nime teinud noor treener, kes TOP liigades pole võimalust veel saanud. Loodetavasti läheb paremini kui eelmisega.

Kommentaar

Working...
              X