mis naljatate, ma juba kaheksandat aaastat nühin oma samba sammu treeningsaalis
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustnagu näha, ei ole vaid Nanit ja Fosterit (esimene reiest vigane ja teine CLi üles andmata).
Rio muideks läks lennukile sellisena
Sai kodus panniga või ründas peldiku uks taas, see on veel selgitamisel.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustNeville, Fletcher, Saha..., Dongarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMis tähendab ei ole häält? Aga davai Wildes näeme...
Kommentaar
-
Algselt postitas hacker12 Vaata postitustroma on ikka tasemel vastane - aprill !!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustSee nali võib veel kätt maksta
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustSee nali võib veel kätt makstaAILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustNo esimeste eemalejäämine oli niigi selge ja kaks viimast on mulle tundmatud nimed. Pole näind.
Kommentaar
-
Algselt postitas -Ussu Vaata postitustOot, misasja. Kas ma sain valesti aru, või sa ei tea Sahat ega Dongi.
Kommentaar
-
No ega tegelt esimesest mängust väga head tulemust pole ilmselt loota nagu nt 2-0 või 3-0 ManUle. Pigem juba 1-0, (1-1) või 2-1, emba-kumba siis kellele. Isegi kui Wayne räägib, et ründav jalgpall nagu seda mängiti Villa vastu, võetakse kaasa ka Roomasse, siis suhtun sellesse üsna skeptiliselt. Rooney pidi olema lone striker, loodetavasti Tevez pannakse ikka ta selja taha teda toetama. Võõrsil mängitakse ikka minu arvates mitte-Barcelonalikult ehk siis ettevaatlikult ja väheskooriliselt ning sii kui kodukamarale tullakse, tehakse alles sambajalgpalli. Ma südamest loodan, et ykskord suudetakse ka võõrsil Euroopas teha selline mäng nagu seda oli nt kasvõi seesama Villa vastu, noh jõudku siis söödud kenasti ja kiiresti kohale vähemalt.
To Cannuman: "Sorry, ma ei teadnud, et remondis on, muidu oleks kindlasti näidatud, aga jah Illegaardi või kellegi sõbra poole kellel on nt Yle2."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar