Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mister Vaata postitust
    Ma isegi ei ütleks, et peamine asi oli rahaküsimus.
    Pigem see, et paljud arvestatavad mängijad ja transfer targetid peavad tähtsaks mängida Euroopas, ja usun, et jääme nii mõnestki mängijast seetõttu ilma suvel. Ainult mingid Dorgud tahavadki tulla ilmselt ja kardan, et suvel vajalikku sammu tugevnemise poole ei suudeta teha.
    Kindlasti on siin oma tõetera sees, aga ma ei tea, kas see üks hooaeg CL-i oleks mängijatele nii määrav, kui pärast seda terendab must auk. Ehk et ma arvan seda ka, et need mängijad mõtlevad "oot...kas ma päriselt liitun PL 16. tiimiga?".

Kommentaar

Algselt postitas $$$ Vaata postitust
      wow respect nimastain.

Minu observation on ka selline, et Amorim on VÄGA halb treenerivalik sellele meeskonnale. manu on väga palju keskpäraseid ülemakstud mängijaid. Tiimil oleks vaja treenerit, kes on hea taktik ja suuda välja mõelda formatsiooni ja mängustiili, mis neile tolgustele sobib.

Selle asemel, on treener kellel on Plaan A ja pole mitte mingit teist plaani. Lisaks sellele on ta meelistaktika väga keskpärane (saaks aru kui oleks vähemalt mingi tiki taka barceloona kooli spetsialist) ja nüüd üritatakse panna neid kaikaid mängima keskpärast taktikat ja no see tulemus ei ole väga üllatav. Kui raha pole et 10 uut mängijat osta, siis ma küll ei näe, kuidas United isegi tabeli 10 parima hulka suudaks jõuda selle treeneriga järgmine aasta.
      Tõsi ta on, kui omanikud oleks reaalselt Amorimile nõus tooma keda ta tahab ja laskma minna, keda ta ei taha, siis võiks sellest üritusest asja saada. Ja see oleks ka ainuke õige otsust omanike poolt, sest ma mingit playerpowerit ei toeta, et tüübid lasevad järjest treenereid lahti… Mingid vennad on seal juba 3-4 treeneri all toimetanud. Ma ei tea, varsti saavad taktikad otsa mis neile tüüpidele peaks sobima. Liiga kontratele, liiga bussi parkimine, liiga palju kaitsjaid, liiga vähe kaitsjaid, liiga aeglane, liiga intensiivne, liiga palju tagant alustamine või vana hea liiga pikad päevad ja rasked treeningud, alati on mingi probleem.

Amorim out ma kindlasti pole ja toetan teda jääda plaanile kindlaks, aga nagu sa ütlesid, see toob ainult tulu, kui ala 10 uut venda tuleb või lambist tiim suvel, ma ei tea, Alaveri nippe kasutab ja mingeid erakordseid arenguid näitab. Sessuhtes Sean Dychega sada prossa nõus, et selle tiimiga ta mängiks paremad tulemused välja kui Amorim, aga kas see on mida ManU fänn peaks tahtma? Mina igatahes ei taha…

Kommentaar

Algselt postitas $$$ Vaata postitust

Su arusaam on väga imelik. Seda ikka mõistad, et Euroopa liiga finaalis oli inglismaa 16. ja 17. klubi? Ja Conferenci liiga võidab keskpärane Chelsea.

Premmi võlu ongi selles, et praktiliselt kõik tiimid 4.-17 on ühtlaselt tugevad. Üldiselt keegi ei vaidle, et parim või 2 parimat tiimi teistest liigas poleks premmi tippudega võrdväärsed, aga ma arvan, et kohad 8-17 oleksid muudes liigades pigem top6 hulgas eurotiimid igal hooajal.

ja see põhjus on ilmselge, vaata tiimide väärtust. Leicester City on transfermarkts inglismaa odavaim tiim 273m, see paneks nad La Ligas 6ndaks
        Chelsea poolt imeline saavutus. Pidid ju mängima selliste hiidudega nagu Djurgården, Legia Warsaw, Copenhagen, Astana, Heidenheim, Gent, Servette jne. Ainuke reaalselt vähe tugevam vastane on olnud Betis.

Mis puutub EL finaali, siis konkurents sinna jõudmiseks on üsna lahja. Ning kumbki osapool (eriti Spurs) "lõdvalt" sinna ei pääsenud. Pigem tuli higistada. Polnud sugugi kaugel need olukorrad, kus emma kumma teekond hakkas lõppu leidma. Eks see sari (nagu ka Conference) ongi mõeldud neile, kes suures mängus ühel või teisel põhjusel küsijad ei ole ja saaksid ka veel mujal end proovile panna.

Kui tiimide väärtuste ja tugevuste vahele võrdusmärgi saaks panna, siis poleks mõtet sarju mängidagi.
        Arvata, et premmi kohad 8-17 oleks mujal kindlad Eurotiimid on taaskord see soovmõtlemine, millest ennem sai räägitud. Kujutatakse asi suuremaks ja võimsamaks, kui tegelikult on.
        Maailmameistrid!!

Kommentaar

Ma ei suuda imestada mōnede siinsete kirjutajate naiivsust. Klubi ei saa tegutseda nii, et laseb kalli raha eest ostetud mängijatel minna ja ostab veel kallima raha eest uued asemele. Peab leiduma keegi, kes Manu floppide eest korraliku raha väljakäib ja lisaks neile palka ka maksab. See on üks keerulisemaid asju jalgpallis - kõrge palgaga mängijale, keda keegi kusagil hirmsasti ei oota, uue tööandja leidmine.
          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Amorim ei hellita.

Garnacho ja siis ka Onana olid peale finaali vingunud ja sõna võtnud.

Amorim soovitas uut klubi otsima hakata ja nüüd ei saanud kumbki täna isegi pingile mitte.

Kommentaar

BREAKING NEWS! Luke Shaw on jälle vigastatud.

Aga okei, lepime teadmisega, et Garnacho on rott ja rohkem meie eest ei mängi. Loodan, et Onana ka plaanidesse enam ei kuulu.

Bruno eest ka vist keegi 120M ei taha maksta.

Kommentaar

See pall küll väravahi käes polnud

Kommentaar

Algselt postitas Rudy Vaata postitust
                  See pall küll väravahi käes polnud
                  Ei tundunud küll jah aga ma ei saa aru miks var vaatas, sest selgelt oli kohtuniku vilet kuulda enne kui mees löögile läks ja tühja lükkas. Emery ilmselt vaatas tottenhami mate taktika toimis ja proovis ka bussi parkida. Võimaluste järgi oleks pidanud vähemalt 3 veel lööma aga ei oska me lüüa.
                  Emery taktika oli see mis meile võidu andis.

Kommentaar

Facebookist jäi silma, et mingi post season Asia tour on tulemas, kus osalevad Brunod ja Dalot kõik. Siis tuleb PL Summer Series ja kindlasti tehakse ka mingi pre-season tsirkus kuskil. Pole ainult UEFA ja FA paha, et mänge on palju palju. Klubid ise ka ronivad igale poole. Ime pole, et Bruno nii närviline on kui koguaeg peab vutti toksima.

AGA raha on vaja, siis peab seda karavani töös hoidma, ma mõistan.

Kommentaar

Cunha kuni 2030 (lisa-aasta optsiooniga) on varsti ametlik. Romano on juba paar n kirjutanud sellest ja nüüd tuli “Here we Go” ära. Üsna kogenud mängija, premmis Wolvesi eest väga hea olnud, eriti äsjalõppenud hooaj. Ja Amorimi süsteemi peaks sobima hästi.

Kommentaar

Algselt postitas golgolgol Vaata postitust
                        Cunha kuni 2030 (lisa-aasta optsiooniga) on varsti ametlik. Romano on juba paar n kirjutanud sellest ja nüüd tuli “Here we Go” ära. Üsna kogenud mängija, premmis Wolvesi eest väga hea olnud, eriti äsjalõppenud hooaj. Ja Amorimi süsteemi peaks sobima hästi.
                        Lol. Taas üks hea mees rikub oma karjääri.

Kommentaar

Algselt postitas golgolgol Vaata postitust
                          Cherki, Mbeumo, Delap on peamised "ründajad" kelle nimed on veel läbi käinud rohkem ja vähem kindlas kõneviisis.

Kommentaar

Algselt postitas JuriM Vaata postitust

Cherki, Mbeumo, Delap on peamised "ründajad" kelle nimed on veel läbi käinud rohkem ja vähem kindlas kõneviisis.
                            Cherki valib jah kindlasti sul Manu nt Man City asemel..

Kommentaar

Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
                              Cherki valib jah kindlasti sul Manu nt Man City asemel..
                              Suuremaidki luuavarre pauke olnud, igasugused päris jalgpallurid lähiaastatel näiteks Chelseaga liitunud.

Kommentaar

Hai Long Nguyen põhjustas probleeme ja Muang Maung Lwinil lasti värav lüüa ning järjekordne nulliga kaotus kuskil kaugel maal. Päris jubedasse kohta ikka meeskond jõudnud.

Kommentaar

Working...
                                X