Algselt postitas Mister
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustwow respect nimastain.
Minu observation on ka selline, et Amorim on VÄGA halb treenerivalik sellele meeskonnale. manu on väga palju keskpäraseid ülemakstud mängijaid. Tiimil oleks vaja treenerit, kes on hea taktik ja suuda välja mõelda formatsiooni ja mängustiili, mis neile tolgustele sobib.
Selle asemel, on treener kellel on Plaan A ja pole mitte mingit teist plaani. Lisaks sellele on ta meelistaktika väga keskpärane (saaks aru kui oleks vähemalt mingi tiki taka barceloona kooli spetsialist) ja nüüd üritatakse panna neid kaikaid mängima keskpärast taktikat ja no see tulemus ei ole väga üllatav. Kui raha pole et 10 uut mängijat osta, siis ma küll ei näe, kuidas United isegi tabeli 10 parima hulka suudaks jõuda selle treeneriga järgmine aasta.
Amorim out ma kindlasti pole ja toetan teda jääda plaanile kindlaks, aga nagu sa ütlesid, see toob ainult tulu, kui ala 10 uut venda tuleb või lambist tiim suvel, ma ei tea, Alaveri nippe kasutab ja mingeid erakordseid arenguid näitab. Sessuhtes Sean Dychega sada prossa nõus, et selle tiimiga ta mängiks paremad tulemused välja kui Amorim, aga kas see on mida ManU fänn peaks tahtma? Mina igatahes ei taha…
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitust
Su arusaam on väga imelik. Seda ikka mõistad, et Euroopa liiga finaalis oli inglismaa 16. ja 17. klubi? Ja Conferenci liiga võidab keskpärane Chelsea.
Premmi võlu ongi selles, et praktiliselt kõik tiimid 4.-17 on ühtlaselt tugevad. Üldiselt keegi ei vaidle, et parim või 2 parimat tiimi teistest liigas poleks premmi tippudega võrdväärsed, aga ma arvan, et kohad 8-17 oleksid muudes liigades pigem top6 hulgas eurotiimid igal hooajal.
ja see põhjus on ilmselge, vaata tiimide väärtust. Leicester City on transfermarkts inglismaa odavaim tiim 273m, see paneks nad La Ligas 6ndaks
Mis puutub EL finaali, siis konkurents sinna jõudmiseks on üsna lahja. Ning kumbki osapool (eriti Spurs) "lõdvalt" sinna ei pääsenud. Pigem tuli higistada. Polnud sugugi kaugel need olukorrad, kus emma kumma teekond hakkas lõppu leidma. Eks see sari (nagu ka Conference) ongi mõeldud neile, kes suures mängus ühel või teisel põhjusel küsijad ei ole ja saaksid ka veel mujal end proovile panna.
Kui tiimide väärtuste ja tugevuste vahele võrdusmärgi saaks panna, siis poleks mõtet sarju mängidagi.
Arvata, et premmi kohad 8-17 oleks mujal kindlad Eurotiimid on taaskord see soovmõtlemine, millest ennem sai räägitud. Kujutatakse asi suuremaks ja võimsamaks, kui tegelikult on.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Ma ei suuda imestada mōnede siinsete kirjutajate naiivsust. Klubi ei saa tegutseda nii, et laseb kalli raha eest ostetud mängijatel minna ja ostab veel kallima raha eest uued asemele. Peab leiduma keegi, kes Manu floppide eest korraliku raha väljakäib ja lisaks neile palka ka maksab. See on üks keerulisemaid asju jalgpallis - kõrge palgaga mängijale, keda keegi kusagil hirmsasti ei oota, uue tööandja leidmine.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustSee pall küll väravahi käes polnud
Emery taktika oli see mis meile võidu andis.
Kommentaar
-
Facebookist jäi silma, et mingi post season Asia tour on tulemas, kus osalevad Brunod ja Dalot kõik. Siis tuleb PL Summer Series ja kindlasti tehakse ka mingi pre-season tsirkus kuskil. Pole ainult UEFA ja FA paha, et mänge on palju palju. Klubid ise ka ronivad igale poole. Ime pole, et Bruno nii närviline on kui koguaeg peab vutti toksima.
AGA raha on vaja, siis peab seda karavani töös hoidma, ma mõistan.
Kommentaar
-
Algselt postitas golgolgol Vaata postitustCunha kuni 2030 (lisa-aasta optsiooniga) on varsti ametlik. Romano on juba paar n kirjutanud sellest ja nüüd tuli “Here we Go” ära. Üsna kogenud mängija, premmis Wolvesi eest väga hea olnud, eriti äsjalõppenud hooaj. Ja Amorimi süsteemi peaks sobima hästi.
Kommentaar
-
Algselt postitas golgolgol Vaata postitustCunha kuni 2030 (lisa-aasta optsiooniga) on varsti ametlik. Romano on juba paar n kirjutanud sellest ja nüüd tuli “Here we Go” ära. Üsna kogenud mängija, premmis Wolvesi eest väga hea olnud, eriti äsjalõppenud hooaj. Ja Amorimi süsteemi peaks sobima hästi.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Cherki, Mbeumo, Delap on peamised "ründajad" kelle nimed on veel läbi käinud rohkem ja vähem kindlas kõneviisis.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustCherki valib jah kindlasti sul Manu nt Man City asemel..
Kommentaar
-
Hai Long Nguyen põhjustas probleeme ja Muang Maung Lwinil lasti värav lüüa ning järjekordne nulliga kaotus kuskil kaugel maal. Päris jubedasse kohta ikka meeskond jõudnud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar