Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Täiega meh tunne ükskõik mida see klubi teeb, Carricku news ka nii pohui kuidagi (õige valik muidugi), mingit entusiasmi pole.
    Kahju, et match-going fännid niisugused multikulti kusipüksid on ja meelsust näidata ei julge. Kogu see Unitedi board peaks hetkel surmahirmus kartma üldse oma lõustasid näidata Old Traffordil, aga paraku on lood vastupidised. Suht eestlaslik kultuur samas, kannatame tasakesi.

Kommentaar

Algselt postitas JuriM Vaata postitust

Jep, hullem on see kui need teatud klubi legendid on need kes vahepeal mõttetut jama üles keerutavad, selle asemel, et lasta peatreeneril ja mängijatel lihtsalt oma asja teha. See targutamine ajab isegi mind siin kettasse, nagu milleks? Eriti need kes ise pole treenerina töötanudki.
      Samas oli nendel endistel legendidel ka ees legendid, kes samamoodi sõna võtsid kuskil. Ja üldse, kui sa sitt oled, miks endast nõnda välja minnakse, kui keegi sitt sulle ütleb. Nad ju näevad, kuidas tipud mängivad, nad näevad tabelit, näevad mis karikates sees ollakse, näevad et kolmp on CL aga nemad on kodus.

Aga see kõik on sesuhtes ebaoluline, et ala Dalot pole süüdi, et tal on lubatud klubis mingi 10a põksuda varsti ja ta ei ole kindlasti ainuke, kes hea papi peal pikutab pikemat või lühemat aega, aga kasu tilligi pole.

E: Misterile, nüüd peaks hakkama protestid jälle(ennem fulhami mângu vist, kui õigesti mäletan), mis vahepeal ära jäeti, kui jim tuli ja lubas asju tegema hakata.

Kommentaar

Algselt postitas nimastain Vaata postitust

E: Misterile, nüüd peaks hakkama protestid jälle(ennem fulhami mângu vist, kui õigesti mäletan), mis vahepeal ära jäeti, kui jim tuli ja lubas asju tegema hakata.
        Mul ei ole eriti usku sellesse "protesti". Paar inimest tõmbab ilmselt mingi "jim can't fix things" plagu välja ja kõik.
        Miks peab proteste planeerima kuu aega?
        Miks ei viida läbi protesti suurima mängu ajal vs City?
        Nagu klubi, nõnda match-going fännid kah üks suur meh.

Kommentaar

kas keegi viitsib mulle lahti seletada kuidas Dalot pikutab kuskil? selgelt üks parimatest meeskonnas, 1:1 olukorra lõi mööda, aga kuna ta pole ründaja ei saa väga pahaks panna. jooksud ette on crazy head.
          Dreams cant be buy

Kommentaar

Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
            kas keegi viitsib mulle lahti seletada kuidas Dalot pikutab kuskil? selgelt üks parimatest meeskonnas, 1:1 olukorra lõi mööda, aga kuna ta pole ründaja ei saa väga pahaks panna. jooksud ette on crazy head.
            Wtf?

Dalot on sitaks kasutu.
            Kaitseülesannetega hakkama ei saa, mis on tema prioriteet. Viimases kolmandikus otsustavad liigutused keerab 99% perse. Kohatäide lihtsalt, muud miskit.

Kommentaar

Väga rumalad söödud, pallikaotused, ka siis kui pressi vastas ei ole. Iga mäng jääb paar korda silma, kui tüüp kaitsefaasis random kohas seisab/tagasitöötamise pooleli jätab või RB/RWB positsioonist hui teab kui kaugel kedagi katab, jättes oma ääre vastastele lustimiseks.

minu silmis need head overlapid, rünnakulelylitumised mitte kuidagi ei kompenseeri eelpooltoodut.

Kommentaar

vaatasin kiiresti 2 mängu highlightse, väravaid. Ja oh seda üllatust:

Vaata nt Brightoni mängu 1:0 väravat. Kuidas tyyp nr 24 totaalselt ära kaotab. ( rebound oleks võinud ka sinna põrgata)

vaata vs Nottingham mõlema värava olukorda- ,unustas vastasega kaasa liikuda, magas maha+kattis sulu

Kommentaar

Dalot - selgelt üks parimatest meeskonnas.
                  See ütleb päris palju tiimi kohta. Kuidas nüüd selleni on jõutud et nii on - kogu mansas on mehi, kelle CV on 7x uhkem või noh peaks olema, ka platsil ja tegudes. Dalot - mitmetes mängudes kus ma näinud olen, on ikka sageli täiesti plähmerdis olnud.

Kommentaar

See oli sarkasm, eks? Jalgpall on ikka vähe sügavam mäng, kui paar õnnestunud avanemist, eriti äärekaitsja jaoks.

Kommentaar

Kui vaadata Dalot'i EPLi statistikat, siis see on täitsa viisakas. Kui vaadata tema koondise mängude statistikat, siis see on veelgi viisakam. Et oh üllatust - mida paremini organiseeritud sats, seda paremini ta esineb. Teil ei ole sitad mängijad.

Mu arust jooksevad teil pea kõik mängijad üsna tihti imelikes kohtades kinni. Dalot vast jääb rohkem silma, sest ta on üsna aktiivne, silmapaistev. Üsna aktiivne, silmapaistev sa ei saa olla, kui sa oled peast tumba. Samas ei tasu unustada tarkusetera, et parem targalt seista, kui lollilt joosta - siinkohal ehk ta võiks enda sisse vaadata ja oma panust optimeerida... see võiks muidugi trennade töö olla. Teisalt, kes siis teil jookseks väljakut lahti?

Teie satsi murekohaks pole indiviidid, vaid klubi ise, mis meenutab Instagram'i postituse tarbeks teostatavat pildistamist - hetkeks võetakse end kokku.
                      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
                        Kui vaadata Dalot'i EPLi statistikat, siis see on täitsa viisakas. Kui vaadata tema koondise mängude statistikat, siis see on veelgi viisakam. Et oh üllatust - mida paremini organiseeritud sats, seda paremini ta esineb. Teil ei ole sitad mängijad.

Mu arust jooksevad teil pea kõik mängijad üsna tihti imelikes kohtades kinni. Dalot vast jääb rohkem silma, sest ta on üsna aktiivne, silmapaistev. Üsna aktiivne, silmapaistev sa ei saa olla, kui sa oled peast tumba. Samas ei tasu unustada tarkusetera, et parem targalt seista, kui lollilt joosta - siinkohal ehk ta võiks enda sisse vaadata ja oma panust optimeerida... see võiks muidugi trennade töö olla. Teisalt, kes siis teil jookseks väljakut lahti?

Teie satsi murekohaks pole indiviidid, vaid klubi ise, mis meenutab Instagram'i postituse tarbeks teostatavat pildistamist - hetkeks võetakse end kokku.
                        Koondise ja klubivutt on päris erinevad asjad, eriti kui oled Porugali koondislane. Statistika on tore asi, aga üldiselt oma silm on kuningas. Omajagu mängudes on ta täiesti ära kadunud, teistes jookseb kõvasti aga positsioneerimine on vale või rünnakul laseb olukordi luhta… ma seal mingit tipptaset ei näe. Dalot on algusest peale olnud tasemelt selline norm pingipoiss, aga ei midagi enamat.

Kommentaar

Jah, klubivutt peaks olema (ja tegelikult ka on) paremini organiseeritud, kuid koondise oma. Ainult mitte Manu puhul.

Ja, ma teen tegelikult vahet statistikal ja mängul. Ja ma isegi olen teie mänge vaadanud. Ja Dalot esile toomine on lihtsalt meelevaldne - oli mu postituse point.
                          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
                            Jah, klubivutt peaks olema (ja tegelikult ka on) paremini organiseeritud, kuid koondise oma. Ainult mitte Manu puhul.

Ja, ma teen tegelikult vahet statistikal ja mängul. Ja ma isegi olen teie mänge vaadanud. Ja Dalot esile toomine on lihtsalt meelevaldne - oli mu postituse point.
                            Seda ma mõtlengi, et koondisevuti stats on siinkohal lamp, sest vastased ja mängude iseloom teine.

Dalot on lihtsalt üks paljudest, kindlasti mitte ainuke eksemplar.

Kommentaar

Working...
                            X