Casemiro andis teada, et lahkub hooaja lõppedes.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Paneks veel ühe 3 aastase lepingu ja 350k lauale jh? Sinus on ainest Man Utdi spordidirektori kohale. Ta on selgelt vana ju juba ja pole ammu enam parimal tasemelAlgselt postitas Linnupoja Vaata postitustVeel parem, et ära lähed?????? Djutgkiddjiddghuu
Nagu McToninay eks
Mctominay mängis valel positsioonil ja oligi seal pask. Kui sai kõrgemal mängida, siis lõi väravaid ja oli ohtlik. Nagu Bruno alla poole toomisega pm.
Kommentaar
-
Jutt oli võimalus 1 aastane leping Casemiroga teha, aga ta tahtis pikemat lepingut ja otsusta, et läheb vaatab mujale.Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustVeel parem, et ära lähed?????? Djutgkiddjiddghuu
Nagu McToninay eks
Kommentaar
-
Et mul ei või olla kahju kui mängija ära läheb, sest see eeldab, et kohe peab 350k nädalas maksma 3a??????Algselt postitas nimastain Vaata postitust
Paneks veel ühe 3 aastase lepingu ja 350k lauale jh? Sinus on ainest Man Utdi spordidirektori kohale. Ta on selgelt vana ju juba ja pole ammu enam parimal tasemel
Mctominay mängis valel positsioonil ja oligi seal pask. Kui sai kõrgemal mängida, siis lõi väravaid ja oli ohtlik. Nagu Bruno alla poole toomisega pm.
Kindlasti on tema jalgades veel aasta kui mitte kolm tipptaset.Dreams cant be buy
Kommentaar
-
Sa ju reageerisid minu postituse peale, et mul ei või hea meel olla kui meeskonda ruumi tehakse, et saaks uued ja paremad mehed tulla? Eks näis, kuhu ta läheb ja palju mängib, ma arvan et Reali, Bayernisse, Arsenali, Citysse jne. ta mängima ei lähe. Pigem mingi Saudi või As Roma vms.Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
Et mul ei või olla kahju kui mängija ära läheb, sest see eeldab, et kohe peab 350k nädalas maksma 3a??????
Kindlasti on tema jalgades veel aasta kui mitte kolm tipptaset.
Kommentaar
-
1a teda vaja pole kui meil CL ja karikad järgmine aasta?Algselt postitas nimastain Vaata postitust
Sa ju reageerisid minu postituse peale, et mul ei või hea meel olla kui meeskonda ruumi tehakse, et saaks uued ja paremad mehed tulla? Eks näis, kuhu ta läheb ja palju mängib, ma arvan et Reali, Bayernisse, Arsenali, Citysse jne. ta mängima ei lähe. Pigem mingi Saudi või As Roma vms.Dreams cant be buy
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar