Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Casemiro andis teada, et lahkub hooaja lõppedes.

Kommentaar

Täielik legend isegi oma lühikese aja kohta. Alati väga klass ja esinduslik.

Suvel tuleb mingi 2-3 keskvälja meest juurde osta.

Kommentaar

Jalgpalli legend, küll aga mitte Man Utd legend. Kahju et ta karjääri lõpus alles meile jõudis. Nagu öeldakse “tore et tulid, aga veel parem, et ära lähed”.

Kommentaar

Veel parem, et ära lähed?????? Djutgkiddjiddghuu

Nagu McToninay eks
          Dreams cant be buy

Kommentaar

Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust

Nagu McToninay eks
            Paneks veel ühe 3 aastase lepingu ja 350k lauale jh? Sinus on ainest Man Utdi spordidirektori kohale. Ta on selgelt vana ju juba ja pole ammu enam parimal tasemel

Mctominay mängis valel positsioonil ja oligi seal pask. Kui sai kõrgemal mängida, siis lõi väravaid ja oli ohtlik. Nagu Bruno alla poole toomisega pm.

Kommentaar

Nagu McToninay eks
              Jutt oli võimalus 1 aastane leping Casemiroga teha, aga ta tahtis pikemat lepingut ja otsusta, et läheb vaatab mujale.

Kommentaar

Algselt postitas nimastain Vaata postitust

Paneks veel ühe 3 aastase lepingu ja 350k lauale jh? Sinus on ainest Man Utdi spordidirektori kohale. Ta on selgelt vana ju juba ja pole ammu enam parimal tasemel

Mctominay mängis valel positsioonil ja oligi seal pask. Kui sai kõrgemal mängida, siis lõi väravaid ja oli ohtlik. Nagu Bruno alla poole toomisega pm.
                Et mul ei või olla kahju kui mängija ära läheb, sest see eeldab, et kohe peab 350k nädalas maksma 3a??????

Kindlasti on tema jalgades veel aasta kui mitte kolm tipptaset.
                Dreams cant be buy

Kommentaar

Et mul ei või olla kahju kui mängija ära läheb, sest see eeldab, et kohe peab 350k nädalas maksma 3a??????

Kindlasti on tema jalgades veel aasta kui mitte kolm tipptaset.
                  Sa ju reageerisid minu postituse peale, et mul ei või hea meel olla kui meeskonda ruumi tehakse, et saaks uued ja paremad mehed tulla? Eks näis, kuhu ta läheb ja palju mängib, ma arvan et Reali, Bayernisse, Arsenali, Citysse jne. ta mängima ei lähe. Pigem mingi Saudi või As Roma vms.

Kommentaar

Algselt postitas nimastain Vaata postitust

Sa ju reageerisid minu postituse peale, et mul ei või hea meel olla kui meeskonda ruumi tehakse, et saaks uued ja paremad mehed tulla? Eks näis, kuhu ta läheb ja palju mängib, ma arvan et Reali, Bayernisse, Arsenali, Citysse jne. ta mängima ei lähe. Pigem mingi Saudi või As Roma vms.
                    1a teda vaja pole kui meil CL ja karikad järgmine aasta?
                    Dreams cant be buy

Kommentaar

Ma ei tea, see võitmine on suht lihtne juba. Dorgu ja Cunha olid loomad.

Kommentaar

Okei, Carrick permanentiks

Kommentaar

Carricku kuju jaoks on vaja pronks ära tellida juba.
                          Fair play, et tiitli heitluses mõlemad nullile jätsime.
                          Kes see tumbajumba Dorgut kaitsesse mängima pani kunagi?

Kommentaar

Amorim oli ikka täiseti katastroofiline asi sellele klubile, hakka või uskuma, et varsti juuksekutt saab soengu omale.

Kommentaar

Minge mnni, see on elu, haige mäng GGMU

Kommentaar

Ilusad gollid, hea võitlus ja kirsiks tordil ka 3 punkti. Ja Arteta irve kadus ka!

Haige, mis tirimine ja rappimine standardite aeg käib, ma ei saa aru, kuidas nendest vigu ei võeta. Jäle tiim!

Kommentaar

Working...
                                X