Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Manchester United FC
Collapse
X
-
Kommentaar
-
-21- pean nentima, et arvestades sügisel toimunut olen ise ka üllatunud, et meie bet'i võitsin!
(Teistele mäluvärskenduseks - mu 24.07.2025 postituses, kus olin üli rahul Mbeumoga´(kes siiski päris nii ei paugutanud kui oleksin lootnud, kuid usun, et samad põhjused mis suvel välja tõin, aitasid meeskonda, sh teisi), tegin ka sellise pakkumise: "Ja et olla konkreetne, võin julgelt panna kasti õlut vahele, et ManU kvalifitseerub, ei tea täpselt kuidas, 2026/2027 CL kohale."Kommentaar
-
No Arvestades, et MM-i finaal on 19. siis seal on suht lapsed ja need kelle MM oli fail või ei saanud peale.Kommentaar
-
Kommentaar
-
No vaata kes meil seal platsil ja pingil ka olid eks. Hooaeg pmst läbi ja kõik keskenduvad juba MM-i jaoks kes sinna saavad. Suvi saab huvitav olema, eks INEOS peab rängalt tõestama, et neil on tõsi taga. Sest sellise meeskonna sügavusega oleme järgmine aasta jälle 15. koha peal.Kommentaar
-
Ineos pole plönni mängu veel pannud?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kes seal olid siis? Casemiro asemel Mount ja Šesko asemel Zirkzee, ülejäänud põhi vennad. MMist Manu fännina suht poogen, palka saavad nad siin.
No vaata kes meil seal platsil ja pingil ka olid eks. Hooaeg pmst läbi ja kõik keskenduvad juba MM-i jaoks kes sinna saavad. Suvi saab huvitav olema, eks INEOS peab rängalt tõestama, et neil on tõsi taga. Sest sellise meeskonna sügavusega oleme järgmine aasta jälle 15. koha peal.
Aga nõus, et kõvasti on vaja täiendada päris mitmel positsioonil ja vb mitte ainult mängijate suunal.Kommentaar
-
Romano tweetis, et Carrick 2+1 või 3a leping kohe allkirjastatud.
lõpuks on see klaar ja saab üleminekutele keskenduda. Eri kohtades räägitud, et ilmselt tuuakse keskväljale 3 uut meest, lisaks vasakkaitsja ja keegi ründeosakonda.
lahkujaid jagub ka: Sancho, Casemiro, Hojlund, Malacia. Ilmselt ka Rashford, Onana, Bayindir, Ugarte. ka Zirkzee osas ollakse pigem valmis müümaKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar