Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Manchester United FC

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • nimastain
    Eesti koondislane
    • Apr 2021
    • 940

Ma ei saa ka aru sellest, ei taha kõrget hinda maksta, aga siis tuuakse 50milliga mingi noor, vb lootustandev vend. Üldiselt 50’illiga ongi mingid Ugarte sugused vennad saadaval.

Tegelikult mul poleks nende täienduste vastu otseselt midagi, kui me oleks toonud Andersoni, Tchouamini vms. venna Casemiro asenduseks ja need kaks tüüpi oleks saanud pingilt toetada või kuidagi koos keskväljal mänginud, aga noh sitta sellega vist.

Kommentaar

• JuriM
      Eesti koondislane
      • Aug 2012
      • 11810

Algselt postitanud kasutaja Mister poolt
      ei oska öelda, keda tahaks, aga Andrey Santose suguseid oleks saanud 10milliga kuskilt Lõuna-Ameerikast ilmselt 5 tükki tuua sama raha eest.
      Klubi ei taha üle maksta, aga maksab rämedalt üle?! 50 milli võrdlemisi nooremapoolse ja tõestamata tabeli keskmiku B-venna eest on ikka räme overkill.
      Sorry, aga 10 milliga ei saa enam kedagi.. 16 aastased ründavad poolikud Brasiilia liigast liiguvad ka 30+ milkuga. Andrey eest 48+ maksta on väga hästi, ilmselt saab temast Casemiro mantipärija ka koondises.

Kommentaar

• golgolgol
        Professionaal
        • Nov 2014
        • 442

Booommm- eikuskilt Tielemans done deal!
        41mil € eest Premmi kogemusega vend

Kommentaar

• nimastain
          Eesti koondislane
          • Apr 2021
          • 940

Algselt postitanud kasutaja golgolgol poolt
          Booommm- eikuskilt Tielemans done deal!
          41mil € eest Premmi kogemusega vend
          Tundub teoorias päris asjalik diil, kui vaadata kellest ilma oleme jäänud(reaalsus ei pingutatudki) ja kellega seostati.

Kommentaar

• praanik
            Asjahuviline
            • Jun 2024
            • 33

Tottenhamist ka noor poiss juurde toodud, Tynan Thompson. Keegi teab kas on tuleval hooajal juba mänguminuteid ka oodata või on Chido Obi masti üleminek?

Kommentaar

• Mister
              Eesti koondislane
              • Aug 2009
              • 2236

Algselt postitanud kasutaja praanik poolt
              Tottenhamist ka noor poiss juurde toodud, Tynan Thompson. Keegi teab kas on tuleval hooajal juba mänguminuteid ka oodata või on Chido Obi masti üleminek?
              Redcafes mingi Tottenhami fänn ütles et füüsiliselt pigem veel liiga kehva et esinduses minuteid saada, aga potentsiaal on olemas. Tottenhami fännid väidetavalt selles üleminekus väga pettunud, mis on hea märk.

Kommentaar

• nimastain
                Eesti koondislane
                • Apr 2021
                • 940

Lootus oli, et kui foorum lahti tehakse, saab tulla siia ja arutleda üleminekute üle, aga tutkit brat. 0 tegevust ja Rashford tagasi, tundub juba eos putsis üritus Carricku ja kõigi jaoks.

Kommentaar

• JuriM
                  Eesti koondislane
                  • Aug 2012
                  • 11810

Algselt postitanud kasutaja nimastain poolt
                  Lootus oli, et kui foorum lahti tehakse, saab tulla siia ja arutleda üleminekute üle, aga tutkit brat. 0 tegevust ja Rashford tagasi, tundub juba eos putsis üritus Carricku ja kõigi jaoks.
                  Eee me oleme mänginud SAF-i ajast saati vist kõige loogilisemat ja päriselt maailmatasemel jalgpalli - mitte individuaalselt. Tibulinnuke, kulla kallike mida sa veel tahad? Kindlasti lisandub veel sügavust ja kvaliteeti, selle nimel tehakse hetkel tööd leidmaks need õiged jupid.

Kommentaar

• nimastain
                    Eesti koondislane
                    • Apr 2021
                    • 940

Algselt postitanud kasutaja JuriM poolt

Eee me oleme mänginud SAF-i ajast saati vist kõige loogilisemat ja päriselt maailmatasemel jalgpalli - mitte individuaalselt. Tibulinnuke, kulla kallike mida sa veel tahad? Kindlasti lisandub veel sügavust ja kvaliteeti, selle nimel tehakse hetkel tööd leidmaks need õiged jupid.
                    Ma ei tea, eelmine hooaeg oli tavaline kontrate peale mäng, sarnane Ole ajaga. Pre-season mänge nii palju kui jälginud, on mänguplaani osas veits postiivsem, aga see on pre season siiski.

Mida ma tahaks, oleks see, et me valmistaks meeskonda hästi hooajaks ette. Veel enam kui peatreener on kogenematu…
                    Mis me teinud oleme? kahest keskvälja vennast ilma jäänud ja kaks asemele toonud ja nendest üks on lõhkuv. Kui Santos vigastada saab või ikkagi välja ei vea? Mis siis saab? Kindlasti ühte venda juurde vaja. Eelmine hooaeg oli ka 1 mäng nädalas, nüüd kuni talveni vähemalt kaks, ma pakun et tiim vajab päris kiiresti täiendusi.

Johtuvalt sellest lähevad mõtted Shaw peale. Ma võin kohe kihla vedada, et 2 mängu nädalas ta terve ei püsi, lisaks pole ta enam selliste võimetega, mis kunagi. Kindlalt täiendust vaja sinna äärde.

Šeskole vahetust samuti pole, kui on kehv päev või vigastus hakkame automaatselt mingit Mbeumo, Cunha või Rashford ees m?ngitama. Ei ole mingi mega lahendus olnud. Lisaks on Šesko veel noor ja paras küsimärk.

Rashfordi tagasi toomine ka täielik fopaa klubi poolt. Olgem ausad, kumbki osapool ei taha selles suhtes olla ja ainuke viis kuidas see õnnestuks, on kui Rashford pm koguaeg mängib ja hästi. Tundub vähe tõenäoline variant.
                    Üldiselt kedagi taaskord müüa pole suudetud.

Senimaani toimetame turul umbes Evertoni või Brightoni tasemel.

Kommentaar

• JuriM
                      Eesti koondislane
                      • Aug 2012
                      • 11810

Algselt postitanud kasutaja nimastain poolt

Ma ei tea, eelmine hooaeg oli tavaline kontrate peale mäng, sarnane Ole ajaga. Pre-season mänge nii palju kui jälginud, on mänguplaani osas veits postiivsem, aga see on pre season siiski.

Mida ma tahaks, oleks see, et me valmistaks meeskonda hästi hooajaks ette. Veel enam kui peatreener on kogenematu…
                      Mis me teinud oleme? kahest keskvälja vennast ilma jäänud ja kaks asemele toonud ja nendest üks on lõhkuv. Kui Santos vigastada saab või ikkagi välja ei vea? Mis siis saab? Kindlasti ühte venda juurde vaja. Eelmine hooaeg oli ka 1 mäng nädalas, nüüd kuni talveni vähemalt kaks, ma pakun et tiim vajab päris kiiresti täiendusi.

Johtuvalt sellest lähevad kohe mõtted Shaw peale. Ma võin kohe kihla vedada, et 2 mängu nädalas ta terve ei püsi, lisaks pole ta enam selliste võimetega, mis kunagi. Kindlalt täiendust vaja sinna äärde.

Šeskole vahetust samuti pole, kui on kehv päev või vigastus hakkame automaatselt mingit Mbeumo, Cunha või Rashford ees m?ngitama. Ei ole mingi mega lahendus olnud. Lisaks on Šesko veel noor ja paras küsimärk.

Rashfordi tagasi toomine ka täielik fopaa klubi poolt. Olgem ausad, kumbki osapool ei taha selles suhtes olla ja ainuke viis kuidas see õnnestuks, on kui Rashford pm koguaeg mängib ja hästi. Tundub vähe tõenäoline variant.
                      Üldiselt kedagi taaskord müüa pole suudetud.

Senimaani toimetame turul umbes Evertoni või Brightoni tasemel.
                      Manchester United have signed Andrey Santos, Youri Tielemans and Karl Darlow so far in the summer transfer window; United prioritised the midfield to be addressed this window following Casemiros departure; Carrick says the club need more signings before the window closes on September 1

Palun loe/kuula Carricku intekat eks. Tal on väga kindel visioon ja plaan kuidas asju teha ja teab mida ta tahab. Ma ei ütleks, et ta kollanokk, ikkagi päris pikalt juba treener olnud. Ja Santos ja Tielemans on olnud äärmiselt head täiendused.

Kommentaar

• nimastain
                        Eesti koondislane
                        • Apr 2021
                        • 940

Algselt postitanud kasutaja JuriM poolt

Manchester United have signed Andrey Santos, Youri Tielemans and Karl Darlow so far in the summer transfer window; United prioritised the midfield to be addressed this window following Casemiros departure; Carrick says the club need more signings before the window closes on September 1

Palun loe/kuula Carricku intekat eks. Tal on väga kindel visioon ja plaan kuidas asju teha ja teab mida ta tahab. Ma ei ütleks, et ta kollanokk, ikkagi päris pikalt juba treener olnud. Ja Santos ja Tielemans on olnud äärmiselt head täiendused.
                        Täiesti tavaline suvine treeneri intekas, mingit suurt visiooni ma välja ei lugenud. Mis kogemused tal tipp klubide või üldse top5 liigades on ja mitu tiitlit ta võitnud on? Pigem kogenematu.

Ma ei väitnudki, et nad halvad on.

Kommentaar

• Mister
                          Eesti koondislane
                          • Aug 2009
                          • 2236

Klubi on sügavas pankrotis ja mõlemad omanikud on kõige jäledamad rotid in sports industry. Ei tule siit midagi enam.

Kommentaar

Töötlen...