Tund aega mänguni! Soojendusdressid selga ja soojendama mänguks. Kust pealt mängu vaatate siis kah? Tv6?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas -Ussu Vaata postitustTund aega mänguni! Soojendusdressid selga ja soojendama mänguks. Kust pealt mängu vaatate siis kah? Tv6?
Kommentaar
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustKuradi geel ära aele
Kui nüüd leiaks veel Rooney platsilt üles. Tevezi ma juba korra nägin, üritas kellegi jalga murda.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustKuradi geel ära aele
Las aeleb, koerte värk, praegu ju kevad ning on jooksuaeg.
Varsti läheb üle.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Poolaeg siis 0:0.
Barca on küll omanud initsiatiivi, kuid 100% võimalusi neil luua pole õnnestunud. Kaitses on United hästi võidelnud. Eto'o on Rio ja Browni vastu üksi jäetud ning meie keskkaitsjad on tema vastu hästi hakkama saanud. Messi on küll probleeme tekitanud, kuid lõppprodukt jätab tal soovida.
Teise poolaja ootuses olen igatahes lootusrikas. Kui kaitse lõpuni vastu peab, on kõik võimalik.
Kommentaar
-
pärast penlati on Mänkus hale periood. 15 min ei saadud üle poole platsi ja kõi 11 mees kaitsesid karistusalas või selle ümber. Tevez tegi ala ääres veaja Rooney oli ka kohe seal...Kas jälle mänu kaval taktika või barca surus teid kaitsesse?
lõpus hakkas barca eksima ja teil isegi tekkis olukordi.
Ronaldo oli ka äge...penaltil eksis, siis tõmbles väravavagika (wtf?) ja siis hale daiv...
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustKui nüüd leiaks veel Rooney platsilt üles.kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas billy t Vaata postitustmäng ei jõudnud kahjuks eriti sellele väljakupoolele, kus Rooney peaks silma paistma
ja Ronaldo proovib siis ees jooksupalle kinni saada,
seekord kajastus see vahetus, mis kaitsestlähtuvates mängudes viimasel ajal tihti ette tuleb, ka meeskondade asetusi tutvustaval skeemilGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar