wes on kunn, ta võib teha, mis tahab
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Cule Vaata postitustÕlg õla vastu ei ole keelatud jalgpallis ja Ronaldo muidugi kukkus ka ikka eriti nõrgast puutest nagu tavaliselt.
Aga üldiselt saab olema huvitav näha, mis seisundis nädalavahetusel Chelsea vastu ollakse. 90 minutit niisama palli ajada ei ole just väga energiat hoidev tegevus. Kuigi tõsi nagu eelpool mainiti kesteti kenasti.
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustwes on kunn, ta võib teha, mis tahabWe have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustEile muideks tegime vince'iga loendust ja statistikat, ning vähemalt Guardiani andmetele tuginedes on Unitedi mängijaist sel hooajal enim premieri esitusi tiksunud, ülla-ülla, Wesil - 31+2. Mängitud minutite poolest kaotab ta küll napilt Riole, 2785 vs 2807, ent sellegipoolest on Wes kunn mis kunn.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustwes on kunn, ta võib teha, mis tahab
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustKle sa pidid ju postitamise lõpetama.
Aga muidu jah ma ka ManU-s pettunud. See pallivaldamis protsent oli kuskil 64-36 Barca kasuks.Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustTeil oli vist ikka päris igavSupplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitustEurosport väidab, et antud protsendid olid 72.8-27.2 barca kasuks. Sellist ülekaalu küll manu vastu ei oodanud.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas --andres-- Vaata postitustMa ise küll pole Manchester Unitedi fänn, kuid arvan, et ManU oleks selle ära võitnud. Kuidagi halb koostöö oli Rooney ja Ronaldo vahel ning ja veel see Ronaldo penalty mille ta posti lõi. Keegi nüüd oskaks öelda, mitu penalty lööki ta ära pole löönud?(Kõik mängud see hooaeg, kus Ronaldo mänginud). Pakun et 4-5 vähemalt.
Ja ei, CR ei löönud väravaraamidesse vaid väravast mööda.
Kommentaar
-
see õlg-õla vastu on üldse kahtlane, Eesti liigas olen näinud kuidas selle eest kollane antakse - mõlemad liiguvad teineteise suunas... nagu niisama, ei midagi erilist, üks kaotab tasakaalu ja kollane sellele, kes püsti jäi... seega ma ei saagi enam aru, mis värk on? kas tohib või ei tohi siis?härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast
Kommentaar
-
Algselt postitas -Ussu Vaata postitustWes mängib nagu minagi, kui tahad palli, lükkad kõik eesolevad ära
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustKus kohast nad peaksid teadma, kuidas sa mängid?
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustno kuule, sa oled selgelt ülekohtune..
wes oskab mängida ja jõudu on normaalselt ja on ilusat värvi. minumeelest maailma kolmandaks kõige parem.2002 FC EBS Team
2003 FC Nimeta
2004 FC Nimeta
2005 FC Nimeta
2006 Tallinn United FC
2007 Tallinn United FC
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar