Algselt postitas Saarlane
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustEeee, kuidas see viigivärk saab olla?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas -Ussu Vaata postitustmida asja, soccerneti kodulehel bwin näitas panustamisel selliseid asju.
Manchester United - FC Barcelona
1,90 3,25 4,00
Tundub, et mõned on päris kindlad Manku võitmises
Asi pole ültse nii kindel ju. Barcal on veel suured võimalused,
Pane Barca peale sott ja viigi peale sott ning kui United välja peaks langema, saad veits pappi. Kui me aga finaali jõuame, siis võib seda investeeringuks nimetada.
Kommentaar
-
Algselt postitas AlwaysRed Vaata postitustSee on ju hea.
Pane Barca peale sott ja viigi peale sott ning kui United välja peaks langema, saad veits pappi. Kui me aga finaali jõuame, siis võib seda investeeringuks nimetada.
Nimeta kuidas tahad, aga barca peale panustades võid ikka palju võita.
Kommentaar
-
Algselt postitas speen Vaata postitustLugesin MU kodukalt,et nii Roony kui Vidic on tõenäoliselt teisipäeval ilusti rivis.Vidic pääses mõningate õmbluste ja ühe kaotatud hambaga.Võib ainult arvata,kui tige on serblane selle ahvi peale,tahaks neid Moskvas näha ja seal on serblasel kindel eduseis see ahv lõplikult ära lõhkuda.Äärmiselt ebasümpaatne ahv .
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustPalun ära kasuta rassistlike väljendeidAILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas pedronjah...
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=675203
Chelsea teeb ikka kõik endast oleneva, et jätta väga ebasümpaatse klubi mulje. Peab õnnitlema igatahes- see on neil saavutatud. Aga mis teha, kui ikka tibla eesotsas ka.Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitustfonzie
portugali imelaps
Kommentaar
-
Algselt postitas petsman Vaata postitustSul läks vist valesti, esimene on ikka Ronaldo!!!«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar