Ole Gunnari testimonial on minu sünnipäeval. See ei saa olla juhus.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Ei noh, need laupäevast kakelungi puudutavad üksikasjad lähevad järjest lõbusamaks:
A heated exchange then took place, during which one United player allegedly abused Chelsea's head groundsman and a member of the Stamford Bridge groundstaff told O'Shea: "I'll stick my pitchfork up your a**e."
----
Evra tahtis seejärel veel natuke soojendusjooksu teha:
----
Ja nagu on selgunud, ei saa Chelsea isegi olemasolevate jõududega hakkama, vaid oli vaja Mutu jämedaks sööta ja appi tuua:
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
vastupidi. me peaks talle tänulikud olema, et ta meie klubi heakäigu eest hoolt kannab ja tegemisi kajastab. alati on objektiivne info varnast võtta ja meie gloori hanteritest tiimi reaalse infoga varustaja. Mida kõike me teada ei saaks ilma temata ja tema lahkusetaLootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMis Mutusse puutub, siis sellise liikumise ja talendiga venda teil ründesse panna ei ole (Koopamees on teine kategooria, mõelge ise miline). Ainus ründajas kes tõsiselt hea oli igas elemendis on Larsson, õnneks ta oli ainult veidi aega teiegaMU FCUK
Kommentaar
-
Algselt postitas Neevitser Vaata postitustMa ei võtaks üldse sõna kui minu lemmikmeeskonnas puuduksid ründajad sootuks ja enamasti kaitsjad kah . seega formatsioon1-9-0
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustjutt sellest, kuidas Tevez ja Rooney karistusala joonel oma teistele kaitsemängijatele abiks olid Barca mängus?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar