Ronaldot loetakse nagu raamatut ja võetakse nagu vaja kinni,Zambrotta on kindlasti üks maailma parimaid võitlejaid personaalsete staaride katmisel.Kodus valmistatakse kõik taktikad ette ja ju siis otsustati Ronaldot seekord niimoodi katta ja nagu näha oli sellest ka tolku.Samas kannatab meeskonna mäng mingil määral teistes valdkondades,aga eks ta üks ohverdamine ja risk ole.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Väga lahe oli vaadata, et Cristianol ei tulnud midagi välja. Eks selliseid mehi võetakse muidugi suurema tähelepanuga peale. Omal ajal oli ronaldinhoga sama lugu, et üks mees võttis ainult teda peale, Ronaldinho lõi ikka väravaid. Palju võrreldakse Messit ja Cristianot....eilne mäng oli vast tõestuseks, et Messi on tublisti temast üle. Väljakul paistab Messi mees aga Cristiano nagu poiss, kuigi messi on 2 aastat noorem.
Kommentaar
-
oleks aeg, triblamisel mitte lasta end pimestada.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustoleks aeg, triblamisel mitte lasta end pimestada.AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas trip24 Vaata postitustVäga lahe oli vaadata, et Cristianol ei tulnud midagi välja. Eks selliseid mehi võetakse muidugi suurema tähelepanuga peale. Omal ajal oli ronaldinhoga sama lugu, et üks mees võttis ainult teda peale, Ronaldinho lõi ikka väravaid. Palju võrreldakse Messit ja Cristianot....eilne mäng oli vast tõestuseks, et Messi on tublisti temast üle. Väljakul paistab Messi mees aga Cristiano nagu poiss, kuigi messi on 2 aastat noorem.
manku on küll nõme tiim ja cristiano on umbes sama imal mees, kui noor koit toome, aga sellist sitta ei pea nüüd ka siia postitama.
aga kuna minu eesmärk ei ole ainult karjuda lollide peale vaid pigem kasvatada neid siis kuula nüüd: pärast sellist mängu on lisaks vaitolemisele kaks võimalust. üks on tunnistada, et manku mängis meeskonnana väga hästi ja mõtestatult ning vääris võitu. teine on öelda, et mis siis et võitsid, ikkagi on peded.«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Algselt postitas trip24 Vaata postitustVäga lahe oli vaadata, et Cristianol ei tulnud midagi välja. Eks selliseid mehi võetakse muidugi suurema tähelepanuga peale. Omal ajal oli ronaldinhoga sama lugu, et üks mees võttis ainult teda peale, Ronaldinho lõi ikka väravaid. Palju võrreldakse Messit ja Cristianot....eilne mäng oli vast tõestuseks, et Messi on tublisti temast üle. Väljakul paistab Messi mees aga Cristiano nagu poiss, kuigi messi on 2 aastat noorem.
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustoleks aeg, triblamisel mitte lasta end pimestada.
triblingust oleks kasu, kui selle lõpetuseks üks kõva purakas löök või jumalik läbisööt tuleb. eile purjetas leo mitu korda keskele, kuid lõpetus oli ainult ühel korral
Kommentaar
-
Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitustee.. kuule, hallooo.. manku võitis! ja see messist kordades sitem cristiano jooksis ühel korral näiteks vastaste värava poole. kolm vastast tulid teda neutraliseerima ning scholes jäi vabaks.
manku on küll nõme tiim ja cristiano on umbes sama imal mees, kui noor koit toome, aga sellist sitta ei pea nüüd ka siia postitama.
aga kuna minu eesmärk ei ole ainult karjuda lollide peale vaid pigem kasvatada neid siis kuula nüüd: pärast sellist mängu on lisaks vaitolemisele kaks võimalust. üks on tunnistada, et manku mängis meeskonnana väga hästi ja mõtestatult ning vääris võitu. teine on öelda, et mis siis et võitsid, ikkagi on peded.
Ja too värav oli puhas Zambrotta vale sööt, mitte mingi Ronaltsi geenjuslik käik ,et pall Scholesile jõudis.
Ronaldo on muidugi selle aasta parim mängija, aga Messi näitas, et ta on potensiaalselt parem, kui ainult need vigastused ei segaks koguaeg.
Kommentaar
-
Algselt postitas Cule Vaata postitustOleks omad, siis oleks oli kui olid.
Messi näitas
teise juurde täiendavalt selgituseks seda, et Messi tõesti näitas, aga miskit ei toimunud!
Mitte, et mulle Ronaldo väga meeldiks, aga see kui efektiivne ta individuaalselt on ajab pea munadega risti.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Mis efektiivsusest sa räägid?sellest kuidas on võimalik suurtes mängudes ära kaduda või? või on sinu jaoks tõesti see nii suur efektiivsus, et barca mehed pidid teda vahepeal kahekesti võtma?(kuigi Messil oli samamoodi suurem osa ajast mitu meest peal, aga tema suutis neist ka mööduda erinevalt Ronaldost)
Kommentaar
-
Algselt postitas Cule Vaata postitustMis efektiivsusest sa räägid?sellest kuidas on võimalik suurtes mängudes ära kaduda või? või on sinu jaoks tõesti see nii suur efektiivsus, et barca mehed pidid teda vahepeal kahekesti võtma?(kuigi Messil oli samamoodi suurem osa ajast mitu meest peal, aga tema suutis neist ka mööduda erinevalt Ronaldost)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar