Vahepalana selline newsflash, et järgmisel hooajal kamandab reserve OGS. Jään huviga ootama. Ja pole vaja vist lisada, et pöidlad peos.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
vaatasin just skysports lehelt pressikat...hispaania ajakirjaniku küsimuse peale, et kas Ronaldo võib mängida järgmine aasta Real Madridis, vastas sir Alex - ma kuulsin et ta mängib järgmine aasta Eestis
9.30 peal u see koht2002 FC EBS Team
2003 FC Nimeta
2004 FC Nimeta
2005 FC Nimeta
2006 Tallinn United FC
2007 Tallinn United FC
Kommentaar
-
Algselt postitas Litmanen37 Vaata postitustvaatasin just skysports lehelt pressikat...hispaania ajakirjaniku küsimuse peale, et kas Ronaldo võib mängida järgmine aasta Real Madridis, vastas sir Alex - ma kuulsin et ta mängib järgmine aasta Eestis
9.30 peal u see koht
Väga hea
Kommentaar
-
Algselt postitas Litmanen37 Vaata postitustvaatasin just skysports lehelt pressikat...hispaania ajakirjaniku küsimuse peale, et kas Ronaldo võib mängida järgmine aasta Real Madridis, vastas sir Alex - ma kuulsin et ta mängib järgmine aasta Eestis
9.30 peal u see koht
Kommentaar
-
Algselt postitas brandisco Vaata postitustVõitke see mäng!Päästke päev.>>
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustEijah, Park on hea mängija, sest "if you can run all day long", siis on mees üsna vajalik mängija hooaja lõpus.
Kommentaar
-
Algselt postitas mt013 Vaata postitustkeegi adre saab anda kus need kanalid olid, endal uus arvuti kaduma läinud:S
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar