palju see Ronaldo buy-out clausel muide on hetkel?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustpalju see Ronaldo buy-out clausel muide on hetkel?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas acca Vaata postitustilus näolapp on piisav parameeter?
Algselt postitas vincent Vaata postitustahjaa, Lahm pikendas muide just mõne nädala eest Bayerniga lepingut, nii et tema võib ka sihtmärkide reast maha kriipsutada.DELFI kommijad ahju!
Kommentaar
-
Algselt postitas -Ussu Vaata postitustväike vigastus nüüd tal küljes ka, ei tea kas ka midagi tõsisemat?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustvaevalt, tundub lihtsalt, nagu oleks munad saapasäärde kukkund.
That's a laugh.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitusthetkel minu teada ei olegi - eks sellest ka Reali sügelemine, 80 milli on ikka vähem kui 100...Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas Hampton Vaata postitustTead sa kui mitu miljonit see tüüp Aasia turul ManU jaoks teenis?We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas Hampton Vaata postitustTead sa kui mitu miljonit see tüüp Aasia turul ManU jaoks teenis?
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustKas sina tead?DELFI kommijad ahju!
Kommentaar
-
Ronaldo on ise rääkind, et ta ei taha ManUst lahkuda. Reali meeskonnast keegi rääkis( peatreener või kes see oli), et Ronaldol ei ole ManUs enam kuhugi areneda, et ta saaks Realis areneda. Ronaldo aga sellepeale vastas, et ta ei lahku ManUst ning tal on väga pikk tee siin kuhu areneda. Nii, et ma ei saa aru miks te räägite, et Ronaldo peaks enda lepingu välja ostma. Loomulikult võib nende aastatega kõike juhtuda aga see on kindel, et praegu ei liigu Ronaldo mitte kuhugi kuna ManU ei taha temast lahti saada ning ta ise ei taha ManUst mitte kuidagi lahkuda.
Kommentaar
-
Algselt postitas estsoccer Vaata postitustRonaldo on ise rääkind, et ta ei taha ManUst lahkuda. Reali meeskonnast keegi rääkis( peatreener või kes see oli), et Ronaldol ei ole ManUs enam kuhugi areneda, et ta saaks Realis areneda. Ronaldo aga sellepeale vastas, et ta ei lahku ManUst ning tal on väga pikk tee siin kuhu areneda.
Kommentaar
-
Nojah tegelikult siiski kõik siin maailmas oleneb inimesest endast. Kunagi ei saa inimesi liigitada ühte gruppi, et nii nad on sellised nüüd kõik jne. Ma arvan miskipärast, et Ronaldo on järgmine Bekcham, ma mõtlen just käekäigu poolest, et on päris kaua ManUs ja siis läheb karjääri lõppedes kuhugi teise meeskonda.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar