Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
kui ma mäletan õieti siis Hispaanias peab mängijal olema buy-out klaus, Inglismaal aga mitte kuid seda on võimalik lepingusse panna, kahjuks küll ei tea kas Ronaldol on see klaus või mitte. Fergusoni pensile minek
Mina kui liverpooli fännina : Ma tean ,kui valus on kuulata siukest juttu kui su klubi mängja tahab minna real vms.Tunnen kaasa ! Juhul ,kui see jutt vastab tõele
Kindlalt pastakast välja imetud lugu.Vaevalt ta nii otse nüüd midagi ütles.
Ja keda see nii väga üldse huvitama peaks, mida ta ütles? Meest seob klubiga pikk leping - pall on vägagi manku enda käes seega.
Puhtalt isikliku spekulatsioonina pakuks, et jätkab veel paar hooaega seal kus ta praegu on ja alles siis läheb. Või mõtleb ümber ja jääb.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
€98miljoni eest võib päris palju mängijaid saada(väga häid mängijaid isegi). Kuigi särkide(ja muu fänni nänni) müügi pealt teenib Real päris palju tagasi... Goal.com'is oli uudis, et CR7 on juba Madridiga lepingu kokku leppinud, kuid ülemineku summa on veel arutamata(klubide vahel)...
Kommentaar