Algselt postitas greystone
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustkui loll annab olla?
Kommentaar
-
Supercup oleks tore küll olnud, aga mis seal ikka.. Positiivse poole pealt tõi see vähemalt Cannumani siia jälle parastama, alati tore lugeda, kuidas ta Unitedi kaotuste puhul härga täis läheb.
Campbelli eest on £7m üsna ahvatlev pakkumine. Kui kiirus välja jätta, siis midagi erilist ei ole ma veel temas näinud, kuigi jah, Hulli mänge ma eelmisel hooajal ei jälginud ka. Back-upina on ta praegusel hetkel väga vajalik siiski, ei usu et müüakse.
Hargreavesi kohta kirjutab ametlikul kodulehel, et oleks pidanud eile mängu saama, aga neljapäeval andis treeningul põlv jälle tunda. Arvestades meie hetke keskvälja ja niigi suuri probleeme koosseisuga, on see muidugi väga masendav uudis. Loodetavasti tuleb ülejäänud hooaeg vigastuste suhtes rahulikum.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustDarren "Motherfuckin'" Fletcher ei kõlba kuhugi.
Eile oli ta tõesti kehv, aga koos temaga oli seda ka pool meeskonda. Eelmistes mängudes on ta aga selgelt üks parimaid olnud. Tema õige positsioon on küll keskel, kuid praegu pole paremale äärele peale äsjanaasnud Parki kedagi panna.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustJa ma pole ikkagi aru saanud, mis Rooneyga juhtunud on? Kui ta ManU-sse tuli, oli mees supervormis ja lõi neid väravad küllaga, nüüd aga...
Tema üldine mäng on kannatanud õige ründaja puudumise tõttu. Ruud ja Saha olid mõlemad sellised, kes lasid Rooneyl teha mida ise tahab. Tevez on aga ise sellist tüüpi mängija ning Rooney peab ise ees passima, mis ei ole aga tema trump. Loodetavasti Berbatov ikkagi tuleb. Siis saavad nii Rooney kui ka Tevez oma eelistatud positsioonil mängida.
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustPositiivse poole pealt tõi see vähemalt Cannumani siia jälle parastama, alati tore lugeda, kuidas ta Unitedi kaotuste puhul härga täis läheb.
Poolt sõna ka ei öelnud selle kohta, et mul hea meel mänu kaotuse puhul on või sibulate võidu pärast õnnelik olen
Kommentaar
-
Midagi kindlamat see uudis küll ei ütle. Medicali-järgset teadet pole kuskil olnud ja tõenäoliselt on just see kõige tõenäolisem takerduskoht.
Samas sattusin ma goal.com'i lugema ja seal räägitakse, et Campbell + mingi summa = Berbatov veel täna õhtul. Eks näis, aga hetkel ei tundu kuigi reaalne enne akna sulgumist kellegi tulek.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustMidagi kindlamat see uudis küll ei ütle. Medicali-järgset teadet pole kuskil olnud ja tõenäoliselt on just see kõige tõenäolisem takerduskoht.
Samas sattusin ma goal.com'i lugema ja seal räägitakse, et Campbell + mingi summa = Berbatov veel täna õhtul. Eks näis, aga hetkel ei tundu kuigi reaalne enne akna sulgumist kellegi tulek.AILTON
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar