Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Berba oli mu fantasy meeskonnas kolm vooru järjest sees ja kokku toonud ühe punkti
Parem oleks, et ta nüüd Manu eest esimene mäng kohe kübara ära paneks!
nu meil pole poolkõvasidki ju varuks tegelikult! Cambpell ka nüüd laenus
Oleks äärtel ründejõudu, saaks ka ühe ründajaga rahulikult mängida. Kui Ronaldo, Nani, Park, Giggs terved, peaks see üldiselt tähendama, et ründejõudu on äärtelt oodata. Seetõttu ei oleks ma nii väga mures.
Oleks äärtel ründejõudu, saaks ka ühe ründajaga rahulikult mängida. Kui Ronaldo, Nani, Park, Giggs terved, peaks see üldiselt tähendama, et ründejõudu on äärtelt oodata. Seetõttu ei oleks ma nii väga mures.
Dong oleks mõne kübara liigas ikka teinud, bambusest nt...kui sellest see üldse võimalik on. Üldiselt aga väga viis suvi: Ründesse täiendus, ja ei kaotatud pmst kedagi (Saha haigevoodis või saha konkurentide ridades, vahet ju pole, kasutada teda ikkagi ei saa). Pique ei saanud nii kui nii väga võimalust + meil on ju Evans, seega kurta nagu ei saa.
Kommentaar