Algselt postitas budulojus
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustsitt mäng sitt värav sitt City.
Ainsad normaalsed momendid olid paar kollast, punane ja see lõputõrje. Muidu ikka eriti gay mäng
Suured away mängud on mängitud, peale jõule võtame esimese koha Chealsealt.
Rafael
Kommentaar
-
Chelsealt te seda kohta nüüd küll ei võta.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustChelsealt te seda kohta nüüd küll ei võta.
Kommentaar
-
Algselt postitas JerryTheFiveFingers Vaata postitustLiverpoolilt siis ?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKui te üldse selle koha võtate, siis Liverpoolilt, jah.
Kommentaar
-
Algselt postitas meelis989 Vaata postitustmuidu ma ManU fänn ikka , aga ronaldo oli ikka eriti pask , lisaks oskab meeskonnale "kasulik" olla oma debiilsete kollastega.
Ja see teine kollane, no mida munni, ma saan aru kui ta oleks püüdnud Maradonat teha aga... persse küll.DELFI kommijad ahju!
Kommentaar
-
No platsilt ära lonkides apelleeris nagu kohtuniku vilele. Mis ei õigusta muidugi sedasorti reaktsiooni. Eriti veel olukorras, kus vabalt positsioonilt võimalik värav lüüa. Samas kokkuvõttes õiglane tulemus, isegi enamuses ei suutnud City eriti midagi näidata.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustEriti veel olukorras, kus vabalt positsioonilt võimalik värav lüüa.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas Hampton Vaata postitustTra ega ta igas mängus ka hat-trikke sisse taguda ei saa ju. Laske oma standardid allapoole veits.
Ja see teine kollane, no mida munni, ma saan aru kui ta oleks püüdnud Maradonat teha aga... persse küll.
Nu oli selge käega mäng ja õigustatud järgnes kaartOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustNu oli selge käega mäng ja õigustatud järgnes kaartDELFI kommijad ahju!
Kommentaar
-
Algselt postitas Hampton Vaata postitustTalle tundus et kõlas vile ja ta pani käed näo ette, muidugi loll tegu tema poolt aga see oli lihtsalt arusaamatus ja minu arust kollast kaarti ei väärinud.Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.
Kommentaar
-
Algselt postitas Hampton Vaata postitustTalle tundus et kõlas vile ja ta pani käed näo ette, muidugi loll tegu tema poolt aga see oli lihtsalt arusaamatus ja minu arust kollast kaarti ei väärinud.mc jünger.Anus Äärits.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar