saa üle!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustEi mäleta ei Portugali ega Ronaldot lõppeva aasta Euroopa suurturniirilt.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustMa ei mäleta jälle Liverpooli viimast liigavõitu. See oli ilmselt kunagi enne jalgpalli leiutamist.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustAmmu enne seda. Aga Portugali võitu mõnel suurturniiril Ronaldoga eesotsas ei mäleta ma üldse.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustpaaritul aastal ei saa üldse kuldpalli välja anda, sest polnud 'suurturniiri'?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Olgugi, et tegu minu jaoks ebasümpaatse mängijaga, siis peab tunnistama, et tänavu läks auhind kindlasti õigele mehele. See, kes oma meeskonna eest liigas ja CL-is kokku 39 väravat lööb, võites mõlemad auhinnad, väärib kindlasti seda auhinda."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMinu poolest andku, aga kui on suurturniiriaasta siis on suurturniiriaasta. Eriti kui valitakse Euroopa parimat jalgpallurit ja tegemist Euroopa meistrivõistlustega. Nii et Xavi või Andres Iniesta iga kell enne kui Ronaldo.
Suvisel EM-l minuarust eriti säravaid individuaalseid sooritusi polnudki. Seda ma mõtlen läbivalt terve turniiri vältel, 1-2 mängu kuskil alagruppides ei ole päris see. Hispaania mängis küll Iniesta ja Xavi taktikepi järgi, aga need mehed üksinda küll mänge ära ei teinud. Ronaldo oli samas PL ja CL mängudes Manku eest päris sageli mängu võitjaks, igati teenitud võit imho.
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustkas selliseid auhindu andes peetakse silmas tulemusi hooajal ehk siis augusti lõpp kuni järgmise aasta mai lõpuni või ikkagi 1. jaanuarist kuni 31. detsembrini?
Kommentaar
-
Algselt postitas MihkelK. Vaata postitustTugevad teoreetikud siin täies hoos
Oli, mis oli, tõenäoliselt poiss lihtsalt refleksist tegi rumala liigutuse. Juhtub. Howard Webb otsis terve mängu võimalust kedagi minema saata, ootas oma aja ära ja palju õnne talle.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMinu poolest andku, aga kui on suurturniiriaasta siis on suurturniiriaasta. Eriti kui valitakse Euroopa parimat jalgpallurit ja tegemist Euroopa meistrivõistlustega. Nii et Xavi või Andres Iniesta iga kell enne kui Ronaldo.
Ja kõik mitte-eurooplased ei tohiks üldse sellele auhinnale kandideerida...
Sa ei ole ÜLDSE kibestunud ma vaatan.DELFI kommijad ahju!
Kommentaar
-
Algselt postitas Hampton Vaata postitustNojah, muidugi on õiglasem ja objektiivsem AASTA parima mängija otsustamisel arvesse võtta ainult ühe kuu jooksul toimunud kuute mängu, kui kogu hooaja jooksul enam kui kuutekummend...
Ja kõik mitte-eurooplased ei tohiks üldse sellele auhinnale kandideerida...
Sa ei ole ÜLDSE kibestunud ma vaatan.
Ja ma ei ole kibestunudCatalunya is not Spain!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar