Algselt postitas budulojus
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustmis krissul juhtus üldse? mis seisus on?
daivis nii palju et puus haigeAlgselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustsoccernet.com'i pakutavad 72-28 on küllap siiski tõele pisut lähedasemad protsendid. tõsi, üsna ulmelised needki, nagu ka 31-3 pealelöökide arv.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas pink kõigub Vaata postitustNo võid arvata kui pallivaldamine oli 85%-15%.
mnjah :O Statistika
Kommentaar
-
Jaapanlasi lähevad lõbustama järgmised tegelased:
Goalkeepers: Van der Sar, Kuszczak, Foster;
Defenders: Neville, Evra, Ferdinand, Vidic, O'Shea, Evans, Rafael;
Midfielders: Ronaldo, Anderson, Giggs, Park, Carrick, Nani, Scholes, Fletcher, Gibson;
Strikers: Berbatov, Rooney, Tevez, Welbeck.
Kommentaar
-
esimese tagasisöödu peale buu karjumist oleks võind vähem olla. see pole teil mingi arsenal.
rünnakul kastis söötmist oleks võind vähem olla. see pole teil mingi...
kodus mingite kotikutega viiki mängimist võiks vähem olla. see...
a noh, grupivõit. kosmeetilised vead anname andeks.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustGibsonil võib isegi mingisugune tulevik olla. Üleplatsi söödud väga Scholesi omadele alla ei jää. Vanameistri jaoks on aga need sama loomulikud kui hingamine - maailmaklass.
kj says (22:50):
need paar kord, mis mul pilk kipsonile pidama jäi
kj says (22:50):
üldiselt ta jalutas
kj says (22:51):
see pole just poolkaitsja parim liikumisviis
kummaline
temasugune peaks selles mängus just sokid jalast jooksma ju
a noh, ise teab
Vähemalt keegi ei saanud vigastada. äppitaims!We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar