Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustnoh? Kes te siin väidate, et Krissu ei lähe...Anyone?
Selles mõttes võib kihla vedada küll.Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
CR võiks jah lõpuks sinna Reali ära kolida, suht kopp ees juba nendest uudistest, kui öeldakse ühel päeval, et Ronaldo on juba korterid ära ostnud ja keeltekursustele end kirja pannud, ja siis järgmine päev ütleb Fergy, et Hispaania meedia ajab täielikku hülge ila ning Ronaldo ütleb et armastab MANU ja tunneb end seal kui kodus jne jne jne. Loomulikult tahaksin ma, et ta jääks paikseks, aga kui läheb siis läheb. Kuigi ma kahtlen sügavalt selles, et ta suudab Realis samasugust üliedukat hooaega teha nagu 07/08 Unitedis. Pigem ta võib Reali sisekliima hoopis ära rikkuda oma ilusa säärejooksu ja priske egoga.
Kommentaar
-
Virr-varr Ronaldo ümber on julmalt üle visanud. Kui ta läheb Reali, olen suht kindel, et kutt vajub järjest rohkem ära ja ManU näeks tõsiselt parem välja ilma temata. Samas, kui ta jääb - lõpetagu ära need unistuste jutud hispaaniast ja katsugu tõsiselt mängida praeguse leivaandja juures.
Ei ole ta siin parim mängija maailmas miskit...Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar