VDS on näpud koogised ...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
See oli klass.Algselt postitas vincent Vaata postitust
Ei suuda näha, kes enne hooaja lõppu selle võitude jada, lõpetada suudaks. Newcastle'i olukord läheb aga aina raskemaks, päästva 40-42 punkti saavutamine näib üha keerulisem.
Kommentaar
-
Tabeliseis on muidugi tugev, et nii üleolevalt end väljendada võib, aga usu mind, küll see lõpetatakse. Tavaliselt just kellegi poolt, kellelt seda ei oota.Algselt postitas Epic Vaata postitustEi suuda näha, kes enne hooaja lõppu selle võitude jada, lõpetada suudaks.Supplies!
Kommentaar
-
Olen paljastatud.Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustsamas sellise EricCantona komakasutuse puhul võib see lause ilmselge arrogantsi asemel mingit muud ja hoopis krüptilist tähendust omandada?
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustedit: aga samas aitäh, et Parkile söötsid. job well done, hoia divaris lippu kõrgel.
Ühed Taylorid kõik, mis seal vahet, eksole.
Kommentaar
-
ah ühed vennad kõik, ei mina neid tunne.Algselt postitas laurenzo Vaata postitustÜhed Taylorid kõik, mis seal vahet, eksole.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
enam vist editit peale ei lenda, aga sellele vaatamata jäädvustan sportlikust huvist.Algselt postitas jaamuRonaldole vastu pead andis Steven Taylor. Parkile lükkas palli ette ka Steven Taylor. Et nagu mis su postituse mõte on?
-e- AHAHAHAHA.
Liiga hea. Kõigepealt oli post sellise ülbe alatooniga. Siis see muutus selliseks üleolevaks küsimuseks. Siis tuli see segaduses värk ja nüüd kustus see üldse ära. Prilli-Ants.
-e2- enam vist editit peale ei lenda - FAIL!
Kommentaar
-
arvasingi et mõned mehed jälle kristiinale liigateinu pilti siin õhupüssist tulistavad. pigem snäppaks tagasi s.taylori sõnadega "well, u r ugly, cunt!"Algselt postitas vincent Vaata postitustah ühed vennad kõik, ei mina neid tunne.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar