Nägin mingit artiklit, kus mainiti, et koledaks peeti ja sõneluses osales hoopis üks ogre välimusega noormees.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas ertz Vaata postitustarvasingi et mõned mehed jälle kristiinale liigateinu pilti siin õhupüssist tulistavad. pigem snäppaks tagasi s.taylori sõnadega "well, u r ugly, cunt!"
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
The Newcastle defender tells a different story though, insisting any insults aimed at Ronaldo were spoken to Rio Ferdinand.
“As far as Ronaldo is concerned, he was nowhere near me as we went down the tunnel. It was a case of mistaken identity.
“I was actually next to Rio and I told him that Ronaldo is a s***house!
“I respect Rio as a person and as a player, but I’m not about to let him tell me how to play for Newcastle."
hea, et selle asja siis ikka selgeks sai. Respekt!
----
ja need uue särgi kavandid lähevad ka järjest paremaks:
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitust
ja need uue särgi kavandid lähevad ka järjest paremaks:
Kommentaar
-
moepolitsei my ass, lihtsalt arvamus.
ilma kõhul oleva lärakata asja tahaks muidugi kindlasti kõik, aga teadagi. samas enamasti on tegu lihtsalt rämedate kokkuvisatud kompottidega kõikvõimalikest erinevatest elementidest ja selle aastapäeva retroliku v-joonega osatakse samuti üle pingutada.
teisalt midagi head:
ja üks must (kui muidugi jälle logo muuks mõelda)
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitusthttp://www.youtube.com/watch?v=j5XOjnpX3-w tervitustega Ronaldole.
jah teen reklaami
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar