Algselt postitas Lorenz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
See tore uudis on kogu ülejäänud kulla, sõnniku ja vasikate vahel veel mainimata jäänud, et Berba sai kolaka ning peab jalga kaks nädalat nagu sit... või noh, jalga pilpa peal hoidma. Mis jätab Villa vastu ründesse Teveze, kes lõi viimati liigas värava kaks kuud tagasi, ja Welbecki, kes mängis viimati liigas neli kuud tagasi. Keegi võiks tegelt selle statsi ka välja otsida, millal viimati kolm mängu järjest kotid saadi, ma ise hästi ei julge.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Saturday's loss at Craven Cottage represented Manchester United's first back-to-back league defeats since 2005
hooaja 1996/97 3 liigakaotust järjestikku - enamus neist suureskoorilist (ja ka YLE otse-eetris) - lõppes igal juhul liigavõiduga
Algselt postitas Jasper Vaata postitustÜks kommentaator väitis, et 2001. Ei tea, mis hooaega ta mõtles. Karta on, et seda, mis Arsenali ja Liverpooli seljataga lõppes.
korrektne vastus eelmise 3 liigakaotuse kohta jutti ongi 2001 nov-dets, kui saadi sisse Arsenalilt, Chelsealt ja West Hamilt
(enne seda veel eelmise hooaja l6pul , kui vaatamata 3 kaotusele 2001 mais tuli liigav6it 10p edugaGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustKeegi võiks tegelt selle statsi ka välja otsida, millal viimati kolm mängu järjest kotid saadi, ma ise hästi ei julge.
1TäheMärkMacheser United
Roda
AC Milan
Kommentaar
-
Algselt postitas Pontsik Vaata postitustHehe
1TäheMärk
Kommentaar
-
Algselt postitas z3ro Vaata postitustkas sul on teemades midagi asjalikku ka öelda, või lihtsalt kogud postitusi?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas holst9 Vaata postitustraskeks läheb manul, 5. aprill on mäng villaga ja kohe 7. aprill otsa portoga. villaga on aint sellepärast pühapäeval, et sky sports tahtis otseülekannet teha ja mingiülekande pärast riskitakse hooaja perse keeramisega.
Tegelikult oleks vastavalt varasemale kokkuleppele Sky'ga mäng tõstetud laupäevale, aga see 14.45 algusaeg oleks jällegi tähendanud, et Anderson ja Tevez oleks pmtslt tulnud otse Lõuna-Ameerika lennukilt mängule. Kuna liigavõitu on hetkel ülihädasti vaja ja ründeliinis pole just mehi jalaga segada, siis SAF jäi pühapäevase aja juurde. Risk? Teatud määral kindlasti. Samas on Porto vastu nii Rooney, Vidic kui ka Scholes niikuinii värsked. Mõlemad mängud kodus ka. Kahest halvast vist siiski pigem soodsam variant. Aga eks see on umbestäpselt 7. aprilli hilisõhtuks selge, kas oli järjekordne geeniuse puudutus või näppulõige.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustSAF valib millal mängida tahab?AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustSAF valib millal mängida tahab?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustJah, hooaeg perses nüüd. Ära jumala eest iialgi süvene sellesse, kuidas asjad tegelikult on, eks.
Tegelikult oleks vastavalt varasemale kokkuleppele Sky'ga mäng tõstetud laupäevale, aga see 14.45 algusaeg oleks jällegi tähendanud, et Anderson ja Tevez oleks pmtslt tulnud otse Lõuna-Ameerika lennukilt mängule. Kuna liigavõitu on hetkel ülihädasti vaja ja ründeliinis pole just mehi jalaga segada, siis SAF jäi pühapäevase aja juurde. Risk? Teatud määral kindlasti. Samas on Porto vastu nii Rooney, Vidic kui ka Scholes niikuinii värsked. Mõlemad mängud kodus ka. Kahest halvast vist siiski pigem soodsam variant. Aga eks see on umbestäpselt 7. aprilli hilisõhtuks selge, kas oli järjekordne geeniuse puudutus või näppulõige.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustkas mitte Rooney pole kollastega eemal?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar