Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Manchester United FC
Collapse
X
-
5:2 - see on see meister.
57' [1 - 2] C. Ronaldo (pen.)
67' [2 - 2] W. Rooney
68' [3 - 2] C. Ronaldo
71' [4 - 2] W. Rooney
79' [5 - 2] D. BerbatovKommentaar
-
Esimene pennal oli olematu ja tänu sellele sai Manu innustust ja 4-2 ongi nyydseks seis :/Kommentaar
-
Kas te olete sama idikad, kui sinine linnarivaal?vabandage mu prantsust, aga türa kui hea:
paari päeva tagusele teema kergele bumpimisele järgnes aga ootamatult värske "pommuudis" siin, siin, siin ja isegi siin.
ehk
niiet
Tevez -> Argentina raadiojaam -> Delfi.ee -> it must be true
onju?
Kommentaar
-
Kak'a on viimased kolm nädalat jutti esinenud väljaütlemistega, et siiber on ees juba neist juttudest. Mitu korda peab ütlema, et jääb Milani? Unistage palju tahate, asi on paigas ja poiss loodab kapteniks saada. Loomulikult on võimalik sellise pehme mehe ütlusi ümber sõrme uudisteks kirjutada, aga lootust ma ei anna. Muuseas, Cityle andsin. Nüüd on juba teine tera. Peale järgmist hooaeg on võib-olla kerge lootus antud mehe tulevikuvaated uuesti üle vaadata.Kommentaar
-
lähedal, kuid sigarit täna ei saa
anekdoot peitub selles, et esimese kasti sees on ühe foorumikasutaja poolt fabritseeritud uudis.
edasine on briti kvaliteetajakirjandus'n'shit.
aga ma loodan, et härra ikka kunagigi tuleb. kasvõi selle pärast:

armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
ja tänase mängu kohta ütleks, et mis parata, kui mõne meeskonna vastu lihtsalt on hea kaotatud avapoolaja järel viis kotti taguda. normaalne sats ei lagune ühe (ükskõik kui fifty-sixty) pendla järel laiali nagu faatses kärestikus.armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar