musita neegrit
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustheh. Vaatasin et krissu tõmbas särgi seljast ja saab idiootse punase aga ei..Võtsin Livescore lahti ja mingil müstilisel kombel jäi talle enne kollane andmata...
Mismõtttes ennem kollane andmatta? ta sai oma kollase selle eest et särgi võttis nooh aga kus ennem seda see kollase koht oli?Algselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas NOT Vaata postitustMismõtttes ennem kollane andmatta? ta sai oma kollase selle eest et särgi võttis nooh aga kus ennem seda see kollase koht oli?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustneid tätokaid oli hjulmemaid ka. näod ja värgid. mina uskuma ei jäänud.
ma küll ei välistaks.
teemasse tagasi tulles - ei tahaks sellise mängu järel kellegi kohta kurja sõna öelda, aga Evra jätkuv ebakindlus paneb küll juba muretsema. Täna oli ta esimesel poolajal täielikult Lennoni taskus, kõik Spursi vähegi ohtlikumad olukorrad (sh muidugi need 2 kotti) tulid tema äärelt. Positsioonivalik on täiesti käest, juba mitmendat mängu seikleb ta kuskil eikellegimaal, nii et kes vähegi tsenderdada oskab, saab seda täiesti vabalt teha. Teiselt äärelt tuleva rünnaku puhul jääb pidevalt keskel abistamisega hätta/hiljaks, hea näide kasvõi see täielik uinumine ja mõttekramp Agbonlahori 2:1 värava puhul. Lisaks rabedad söödud ja üleüldine ebakindel tegutsemine. Rünnakule suudab endiselt hästi lülituda, aga kui asi samas vaimus jätkub, siis Walcotti sugune mees võib kolmapäeval veel väga palju jama tekitada.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
milline mäng!
jõudsin nimetase mängu 55. minutil.
Vaatasin, et millega nad nüüd hakkama on saanud. Mõtlesin, et vaatan 15 minutit, kuidas läheb. Nojah, sellest piisas, et juhtima minna, siis vaatain lõpuni ja (y)
Rooney on ikka MEGA!
undub, et siis kui ma vaatan mängu, tuleb võit, siis kui ei vaata, ei tule.
Porto mängu vaatasin, evertoni unustasin.
Igaljuhul, selle emotsiooniga tuleks vähemalt järgmisest mängust võit võtta, kui mitte rohkemat.
Kommentaar
-
Algselt postitas -Ussu Vaata postitustundub, et siis kui ma vaatan mängu, tuleb võit, siis kui ei vaata, ei tule.
Igaljuhul, selle emotsiooniga tuleks vähemalt järgmisest mängust võit võtta, kui mitte rohkemat.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas -Ussu Vaata postitustmilline mäng!
jõudsin nimetase mängu 55. minutil.
Vaatasin, et millega nad nüüd hakkama on saanud. Mõtlesin, et vaatan 15 minutit, kuidas läheb. Nojah, sellest piisas, et juhtima minna, siis vaatain lõpuni ja (y)
Rooney on ikka MEGA!
undub, et siis kui ma vaatan mängu, tuleb võit, siis kui ei vaata, ei tule.
Igaljuhul, selle emotsiooniga tuleks vähemalt järgmisest mängust võit võtta, kui mitte rohkemat.
Kommentaar
-
Algselt postitas -Ussu Vaata postitustmilline mäng!
Tundub, et siis kui ma vaatan mängu, tuleb võit, siis kui ei vaata, ei tule.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustma küll ei välistaks.
Algselt postitas vincent Vaata postitusthea näide kasvõi see täielik uinumine ja mõttekramp Agbonlahori 2:1 värava
'
-e- ah tra see on mingi vana mäng
Kommentaar
-
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustja tänase mängu kohta ütleks, et mis parata, kui mõne meeskonna vastu lihtsalt on hea kaotatud avapoolaja järel viis kotti taguda. normaalne sats ei lagune ühe (ükskõik kui fifty-sixty) pendla järel laiali nagu faatses kärestikus.Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
Algselt postitas banok Vaata postitustManchester United - Tottenham 5-2 ::: video
http://www.videoplayer.hu/videos/play/353577
E:
meie kangelased, rein ja kristiina räägivad, et tevez oli tähtis osa sellest skoorist, tema muutis mängu.
Laenuleping võiks pikeneda...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar