Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
õigustatud punane, viimane mees siiski ju, palli mängima ei läinud ning jalgadesse ju - võttis 1vs1 ära pmst
Totot.. Kas ma olen ainuke loll, kes nägi Fletchi just palli mängimas? Kusjuures isegi ei tõmmanud teise jalaga van Persiele sisse, vaid lükkas palli puhtalt minema ja siis jäi takistuseks van Persie teekonnal.
Totot.. Kas ma olen ainuke loll, kes nägi Fletchi just palli mängimas? Kusjuures isegi ei tõmmanud teise jalaga van Persiele sisse, vaid lükkas palli puhtalt minema ja siis jäi takistuseks van Persie teekonnal.
Minu jaoks arusaamatu otsus.
sa vist mõtled mingit muud olukorda, kuna maha tõmmati Fabregas hoopis ja täiesti selgelt.
Minu jaoks arusaamatu otsus.
jep, just... van persie
tegelikult ikka fabregas, aga vahet pole kes seal koperdas..
MAAILMAREKORD: ManU pakub Ribery eest 1,3 miljardit!
The Guardian/ÕL
06.05.2009
Valitsev Inglismaa, Euroopa ja maailma meisterklubi Manchester United on valmis purustama maailmarekordit. Nimelt on ManU nõus maksma prantslase Franck Ribery mängijaõiguste eest Müncheni Bayernile uskumatud 70 miljonit eurot ehk 1,3 miljardit krooni.
Inglise ajalehe The Guardian teatel sõltub Ribery ManUsse saabumine suuresti sellest, kas Cristiano Ronaldo müüakse suvel Madridi Reali. Kuna ManU tegi Bayernile pakkumise, tundub portugallase kauaräägitud lahkumine Hispaania suurklubisse aina tõenäolisem.
Ribery’le endale pidavat mõte Unitediga liitumisest meeldima. Miks? Sest pärast Bayerni 1:5 kaotust FC Barcelonale Meistrite liiga veerandfinaalis leidis prantslane, et Saksamaal jätkates pole tal võimalik klubide Euroopa meistriks tulla. Samuti sai ta mullu maailma aasta jalgpalluri valimisel – esikoht kuulus Ronaldole – alles 16. koha. «Olen pettunud. Väärinuksin paremat,» märkis Ribery toona.
Kolmandat aastat järjest Meistrite liigas nelja parema sekka jõudnud Unitedis oleks Ribery meelest šanss maailma parimaks tõusta tunduvalt suurem.
Kommentaar