Algselt postitas suvakas555
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Ma ei saa aru kas meelega tehakse mingeid rõvedaid särke uueks hooajaks? Need mida on näidatud ning mis võivad kahjuks ka tulla siis neist on Arsenali eemal särk rõve, Chelsea kodu oma rõve, ManU kodu oma rõve, Evertoni kodu oma rõve, Man City samuti rõve. Kindlasti mõni veel
Vähemalt minu arvamus on selline.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustEesti parim Premieri ekspert eksis seekord. AIG leping saab läbi peale tulevat hooaega.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustSilmapaistvaim tegelane oli väravalööja Tosic.20 LEGEND
Kommentaar
-
Ei, Tosicil pole mingit suuremat vigastust olnud, pigem kogub lihtsalt liha luudele. See näib olevat ka olnud igati õige otsus ta reservi taandada, sest seal on ta siiski pidevalt mängupraktikat saanud. Põhimeeskonnas oleks pingiots sel hooajal niikuini laeks jäänud. Aga kes on näinud, väidavad praktiliselt ühest suust, et on saabumisest saadik ikka hulka mehemaks läinud, meeskondlikku mängu ja tarka tegutsemist kiidetakse samuti. Kõige selle valguses hakkab saltomesitri jalgealune ikka juba üsna tuliseks muutuma.
Ronaldo tusahoogude põhjus on siis ka lõpuks selgunud:
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitust
Ronaldo tusahoogude põhjus on siis ka lõpuks selgunud:
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar