Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas magicm Vaata postitustTevez keeldus Reali kopsakast pakkumisest.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustMees tahab lihtsalt tiitlite eest võidelda aga Realis on see suht võimatu kui just Barca ära ei kaoks
Kommentaar
-
Ronaldo, kui aus olla tuleks tal õppust võtta naiste vuttist, krdi debiilik nah.
Igaviga, oi milline näokrimass, paneks kohe jalaga, korra läks tagant Sagna vastu, nutab seal poolminti. Nagu väike lapsuke mängib. Tõesti ajab närvi ning petab kohutniku ka veel ära sellega. Kopp eest sellisest kusikust
Kommentaar
-
Algselt postitas AaviK Vaata postitustRonaldo, kui aus olla tuleks tal õppust võtta naiste vuttist, krdi debiilik nah.
Igaviga, oi milline näokrimass, paneks kohe jalaga, korra läks tagant Sagna vastu, nutab seal poolminti. Nagu väike lapsuke mängib. Tõesti ajab närvi ning petab kohutniku ka veel ära sellega. Kopp eest sellisest kusikust
Kommentaar
-
Algselt postitas AaviK Vaata postitustHeh, Song püsib vähemalt igamäng jalgadel rohkem kui Kristiinake, veerand mängust kulub tönnimisele ja nägude tegemisele, aga kui välja vahetatakse siis on kõvamees laamendama...
Kommentaar
-
Jaaa, kahju, et teie krissu on kuidagi nõrk, väga nõrk. Ma ei tea, aga mby reservide mehed lükkavad ka selle venna kummuli (Frimpong) näiteks, ning ma eelistan süüa lays originaali + dipikaste, asee ka, et kui krissu peaks lahkuma, poleks enam teil, kes kukuks? Peate uue talendika kukkuja leidma kes oskab ka nägusi teha, palju nägusi.
Ma ei ütle, et tal kiirust pole, et tal tehnikat pole aga no perse see viskab juba üle, kuidas naine väänleb seal maas ning poseerib ajalehtedele.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar