AIG-AON, poteito-tomaato.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas ManU&Sony Vaata postitust14 miljoni asemel siis 20 miljonit... Aga et see on siis kindel et Saudi Telecom ei tule?
Särgisponsoriks nad ei tahtnudki.
aga jah 2010/11 on siis AON
Kommentaar
-
Algselt postitas ManU&Sony Vaata postitustAga et see on siis kindel et Saudi Telecom ei tule?
Väike puhastus algas ka - väidetavalt on Campbell (pole üllatus, Hull vms näib tõenäoline), Simpson (pole üllatus, ilmselt divar) ja ikkagi ka endiselt lepinguta Gibson (väga ebameeldiv üllatus, sack Fergie) müügilehele pandud.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustsul on mingi särk juba jälle ostetud?
Väike puhastus algas ka - väidetavalt on Campbell (pole üllatus, Hull vms näib tõenäoline), Simpson (pole üllatus, ilmselt divar) ja ikkagi ka endiselt lepinguta Gibson (väga ebameeldiv üllatus, sack Fergie) müügilehele pandud.LFC
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustlepinguta Gibson.
Ma arvasin, et see jutt on tavaline lehtede pull, aga ongi tõsi?
Evil Carrick on täitsa toredasti hakkama saanud see hooaeg ju, rääkimata iluväravast viimases liigamängus. Ei mõista absoluutselt. Täitsa tore ja kasulik tegelane Hargreavesi naasemiseni.
Beeb muidugi külvab juba terrorit, et Hargreavesi põlvedes ongi vaid kaks aastat jalgpalli järele jäänud.
Kommentaar
-
No saab suvel läbi jah ja uut pole ikka veel tehtud. Müsteeriummüsteerium, kõigi jaoks vist. Puudel on trateabkuikaua audis, Scholes pensionieelik, Possebon siiski veel poisike. Carrick, Fletch, Anderson. Okei, Giggs ka mööndustega. Ikkagi natuke õhuke nagu. Üks madalalt lendav pogatetz ja ongi aanuses.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitusttundub nii,et Kaka liitub siis Real Madridi , mitte Chelseaga.
See Perez on ikka hull vend. Loodetavasti pole neil enam raha ja Ronaldot jahtima ei tuleAlgselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitusttundub nii,et Kaka liitub siis Real Madridi , mitte Chelseaga.
See Perez on ikka hull vend. Loodetavasti pole neil enam raha ja Ronaldot jahtima ei tule
Kaka':"I will stay at san siro"You need people who score goals, that's how you win games.
Kommentaar
-
Algselt postitas P!NK Vaata postitustMinu arust ütles kaka' paljudele lehtedele nii:
Kaka':"I will stay at san siro"
Kommentaar
-
Hõmm goal.com'is on selline jutt milanist:
Kaka' out C.Ronaldo in
Ronaldo milani?no ilmselt siiski aprilli nali
Täpsemalt
Well if tevéz leavs(ofc he will),According to The People, Manchester United are preparing a £15million bid for Real Madrid striker Klaas-Jan Huntelaar.
Üks huviitav asi ka...igal pool kus ma loen üleminekutest siis väga paljud on"linked with:Real Madrid".Et kas naad tahavad kõik kokku osta.Kust naad selle raha saavad?You need people who score goals, that's how you win games.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar