Algselt postitas ertz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustNani on tast parem, vince. Milles probleem?
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustNani on tast parem, vince. Milles probleem?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustMina olen kurb.
aga ok ma ei tee seda.. usu, peagi on mänju veel parema mängija omanik. ja veel parem meeskond. see peaks ju tähtis olema.
Kommentaar
-
Algselt postitas marrrtin Vaata postitustTänase nädala jooksul vahetatakse avatare viis korda rohkem, kui tavaliselt nädala jooksul.
Kommentaar
-
Manchesterist on varemgi staare lahkunud, pole siin midagi halba. Lähiminevikus lahkunud Cantona - järgmisel aastal juba võitsime Meistrite Liiga. Beckham - peale seda oli natukene lagus, aga see oli ka tingitud sellest, et Chelsea pani ränka (loe: Abramovits viskas toredasti cashi alla ) ja Arsenal.
Mina näen asjad ainult head. Teised mehed saavad olla rahulikud, sest enam ei ole Ronny ümber mingit mõttetut kära, Fergie saab meeskonna jälle ülesse ehitada. ja oleme ausad, 80 milli ühe mängija eest on ikka kõva papp.
Aga see jutt,et ah las jobu läheb, meil parem vend Nani, on ikka loll ja lapsik jutt. Nani on hea mängija, aga kindlasti pole ta Ronnyga väärne, võib-olla 2-3 aasta pärast.
Küll Fergie ostab mõne hea mängija, ise loodan Ribery'd aga nüüd kui ManU sai nii palju pappi, siis need Hoeness ja teised jobud seal väga odavalt ei müü.
Kommentaar
-
Moutinho + n raha, kui täpne olla. Never gonna happen siiski, kuna Nani ise seda mingil juhul ei taha (sisuliselt ju samm tagasi, ja on öelnud, et liikuda sooviks ainult Itaaliasse), vägisi teda ka keegi müüma ei hakka, eriti praeguses olukorras.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar