Manus olen nata pettunud , said ju 2:0 . barcalt
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas DC Puut5ad . Vaata postitustManus olen nata pettunud , said ju 2:0 . barcalt
Ma olen sinus pettunud, et sa selle foorumi leidsid.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitust
Mis Owen poisist saab, ta vist peaaegu 1 eemal olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustNani saabki varsti maailma parimaks, thank god.
Valencia tulek tundub, et on juba nailed on. Tevezi jama võiks ka lõpuks ära lahendada. Welbeck on aasta vanem, Tosicil on liha luudel. Võib olla ei olegi kedagi muud vaja?
Kommentaar
-
Algselt postitas DC Puut5ad . Vaata postitustManus olen nata pettunud , said ju 2:0 . barcaltAlgselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
Algselt postitas DC Puut5ad . Vaata postitustManus olen nata pettunud , said ju 2:0 . barcaltINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustEi osta midagi, kurat, võiks ikka rohkem noortele panustada ja Ronaltsi raha eest oma võlad ära maksta. Ei ole mingeid Torreseid ega Eto'osid vaja, ausalt ka.
Ostku pigem mingi noor keskväljaliider ja hakkaks ehk noorte inglaste peale mõtlema, et ikka noorteakadeemia succeediks.
Ronaltsi ega mitte kellegi müügist neid Glazerite võlgu niikuinii ära ei maksa, vii kurssi ennast natukenegi asjaga. "Keskväljaliider" vaja osta - kas see läheb sinnasamasse sack Fergie, sell Giggs rubriiki, et müüdagu aga Carrick maha? Praegune keskväli on täitsa normaalne nii taseme kui ka vanuse poolest, üks äär ilmselgelt ostetakse veel juurde, piisab. Ainult noortega ka mängida ei saa ju. Ja kui Tevez läheb, siis oleks Eto'o küll täiesti viisakas täiendus.
Mis noorteakadeemial hetkeseisuga viga? Vähe on sealt kutte succeedinud põhitiimi viimasel paaril aastal? Welbeck, Campbell, mõlemad Silvad, Possebon, Evans, Macheda, Gibson... Pluss see, et üks mees võitis Barcaga CL-i just, teine tõusis uue klubiga Premi. Divarisse on akadeemia tootnud oma kümmekond venda. Inglasi ka nagu jagub. Teiste suuremate klubidega võrreldes ikka üsna okei seis. Class of '92 oli siiski ainulaadne fenomen, lauslollus oleks eeldada, et igal aastal nii juhtub. Ja kas see polnud muide sa ise, kes siin hiljuti Agüerot jumalikuks täienduseks pidas ja osta käskis? Pole nagu kah päris kuueteistaastane ja vaevalt et poolmuidu kätte saab. Otsusta ära, mida õieti tahad siis.
Ja siis veel see asi, et ega ei tule tegelikult üldse kahjuks, kui oma seisukohti põhjendada oskad. Raiud siin, et Nani on Ronaldost parem - okei, kui sa nii arvad, aga too siis ka välja, milles sinu meelest täpsemalt. Keegi isegi küsis, aga siis oli suu emmi täis. Sorri, aga sellisel "jumalik-sitt" skaalal niisama hinnanguid loopides jäädki alati samasuguseks tühikargajaks nagu praegu.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustnäed siis, kui kibestunuks veininälg inimese teha võib.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar