Valencia läbis siis eile medicali, nii räägivad vähemalt siis Mirror ja teised tabloidid.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustJa aitäh kõige eest, Carlitos. Mine või Shittysse - ei suudaks viha pidada.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitust
Kommentaar
-
Huvitav mis numbri Valencia saab. Igatahes loodan, et hakkab häib esitlusi tegema ja ka rohkem väravaid lööma.
Sky Sportsis selline huvitav uudis BenzemastAlgselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
jah, väga rahul, et valencia meile tuli.
kahe käega olen samuti poolt, et benzema tuleks.
see, et kun tuleks, vist jääbki ainult unistuseks.
muidu, kas mingile positsioonile veel tugevalt mingeid vendi spekuleeritakse?
ma mõtlen, et nt mingi uus vv, äärekaitsja.
ma pole justkui midagi kuulnud... kuid näeksin vajadust.
veel lisaks omalt poolt, et valencia võiks mitte nr 7t saada
Kommentaar
-
No ehk selle 18 milli eest leitakse mehele ikka veidi asjalikum funktsioon kui esitluste läbi viimine?
Algselt postitas kuuraa Vaata postitustma mõtlen, et nt mingi uus vv, äärekaitsja.
ma pole justkui midagi kuulnud... kuid näeksin vajadust.
ja veel korra argiedest, no kolm ju neid tegelikult vaid olnud ongi. Veron ei sobinud lihtsalt Unitedi mängustiili ja skeemiga, aga jättis muidu suht normaalse inimese mulje ega halanud avalikult, kui asjad peppu hakkasid kiskuma. Nüüd aga üks kaagutab isegi pärast seda, kui on juba klubist sisuliselt lahkunud, no tra, isegi juudas ei ohkinud oma kaeban-teid-kohtusse-farsi ajal niimoodi kuskil lehtedes. See on ehk veel mingilgi määral arusaadav, kui üritatakse selliste avaldustega uue lepingu saamiseks vms põhjustel kellelegi survet teha, aga kui sa oled juba ukse ise selja taga kinni löönud, siis peab ikka tõesti paras tropp olema, kui jääd veel sinna taha solvanguid kisama. Üldiselt - nagu ikka, on keegi selle jama juba jõudnud nii tabavalt sõnastada, et vaevalt ma ise enam paremini suudaksin:
Algselt postitas Zed the RedI tried to imagine what it'd be like to be paid 90,000 a week to play for Manchester United. I pictured myself starting both league games against Liverpool, a Champions League semi-final at Old Trafford, a title decider against Arsenal, a Carling Cup final, a crucial home derby against Citeh. I imagined how it would feel to feature in more games during the season than a 30m and a 27m striker, called Dimitar Berbatov and Wayne Rooney respectively.
Yes, it would have been a TERRIBLE SUFFERING for me. My heart bleeds for Tevez.
it's a fucking disgrace, ütles poeet surematud sõnad.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustVeron ei sobinud lihtsalt Unitedi mängustiili ja skeemiga, aga jättis muidu suht normaalse inimese mulje ega halanud avalikult, kui asjad peppu hakkasid kiskuma.
Kommentaar
-
Väikesed klipid Prantsuse ajakirjast, intervjuu on Benzema'ga -
It's known that you like the Spanish Championship and Real Madrid, in particular
Benzema - I've never said it is my dream to play for Real Madrid. I think they are a very good team, with huge history. I think La Liga is the most spectacular championship.
What about English Premier League? Manchester United are said to have kept an eye on you for a long time
Benzema - I Love English football too. And when I watch it, it's just for the Red Devils. Definitely, they are my favourite team. The funny thing is that i play in france, but i don't really watch the Ligue 1 games. I'm mainly interested in Spanish, English and Italian football.
Kommentaar
-
Kuidas see Perez hakkama saab?
nii ulme summasid maksab sinna alla...
Fergie ütles,et tema ei hakka kellegi eest over the odds maksma, mis on ka õige.
Selline jutt ka siis inglise ajakirjades, et Fergie ei kavatsegi osta ründajat. piisab Berbast ja Rooneyst.
Ainult kui ründaja turule peaks tulema hea hinnaga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar