Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
carrick pennusi lööma oleks tõesti hea (: aga muidu ei usu et tosic põhi meheks saamas VEEL on , aga karistuslöökide lööjaks ei oska praegu mitte kedagi pakkuda, giggs viimasel ajal suht puujalg olnud
appi ,ma kardan nüüd Nani pärast- enamus ütlevad, et mõttetu kuju - aga mina arvan,et ta võib veel tegusi teha, eriti veel nüüd kui ronalts on läinud ja ma arvan, et nani müümine oleks suur viga .
appi ,ma kardan nüüd Nani pärast- enamus ütlevad, et mõttetu kuju - aga mina arvan,et ta võib veel tegusi teha, eriti veel nüüd kui ronalts on läinud ja ma arvan, et nani müümine oleks suur viga .
Äkki on plaanis veel kedagi osta äärele, kui ostetakse kedagi äärele, siis võiks müüa, mis ta seal varumeestepingil ikka teha on.
Ma nii väga ei kardaks, Realil pole selle Naniga kardetavasti midagi peale hakata.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kui siin mõned rääkisid, et kes võib hakata karistuslööke andma, siis ise arvan et Rooney põhiliselt. Ta ju oskab väga hästi lüüa, mäletate veel seda debüüt CL mängu Fenerbache'ga, kus lõi ta karistuslöögist ühe 3-st väravast...
Kui siin mõned rääkisid, et kes võib hakata karistuslööke andma, siis ise arvan et Rooney põhiliselt. Ta ju oskab väga hästi lüüa, mäletate veel seda debüüt CL mängu Fenerbache'ga, kus lõi ta karistuslöögist ühe 3-st väravast...
Oskab keerutada küll, midagi uut Unitedi poolt oleks, Ronalts ju ainult lammutas jõuga peale
Algselt postitas Tofoa
Man City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar