Algselt postitas mcnamara
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Henriolen Vaata postitustEi ole veel kindel , ega ju ?
Blanc'ilt küsiti, kas olite imestunud kui ManU pakkumise tegi.
Blanc vastas, et väga, aga vb suudab ManU teha midagi sellist, mida Lorient ja Bordeaux teha ei suutnud.
krt, 8 milli tundub suur summa. aga tema videosid vaadates, jätab vähekene Zizou mulje.
Kommentaar
-
Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitustKindel veel pole, aga sellest on juba rääkinud Obertani agent, Bordeauxi peatreener Blanc ja Bordeauxi president.
Blanc'ilt küsiti, kas olite imestunud kui ManU pakkumise tegi.
Blanc vastas, et väga, aga vb suudab ManU teha midagi sellist, mida Lorient ja Bordeaux teha ei suutnud.
krt, 8 milli tundub suur summa. aga tema videosid vaadates, jätab vähekene Zizou mulje.
Hetkel medicali läbimas.
Kommentaar
-
"Ben's one of the best young goalkeepers in England. We genuinely see him as a successor to Edwin van der Sar."
- Sir Alex Ferguson
"I’m really happy to commit my future to the club."
- Ben Foster
Ben Foster siis pikendas lepingut (: 2013 juunini . Minu silmis väga hea väravavaht - kui vds retireb siis võiks tema jäädagi põhi väravavahiks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Henriolen Vaata postitustpakun et huntelaar oleks suht FLOP manus .
Hetkel räägitakse aga sellest, kuidas Chelski tegi pakkumise Sneijderi tabamiseks. Ja summa pole üldse suur, 15 miljonit naela. Perez aga sooviks saada 20miljonit quidi.
Kommentaar
-
Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitustHuntelaar oleks järgmine van Nistelrooy, kes lööks ainult vähem väravaid.
Hetkel räägitakse aga sellest, kuidas Chelski tegi pakkumise Sneijderi tabamiseks. Ja summa pole üldse suur, 15 miljonit naela. Perez aga sooviks saada 20miljonit quidi.
Kommentaar
-
Kas ManUsse oleks vaja veel poolikusse ühte suurt nime? Et kui Hargreaves ei saa sügiseks korda, siis ju oleks vast vaja kedagi veel. Minumeelest oleks Sneijder just hea ost, odav hinnasilt küljes. Mees ju ikkagi Hollandi eest väga hästi mänginud... Siis peaks peale Obertani ehk veel ostma noore Douglas Costa ning seejärel ootama Aasia tuuri...
Kommentaar
-
18.-26. juuli.
Vabandage jälle mu irooniat, aga no ostaks jah umbes seitse venda Ronaldo asemele, küll siis saab meeskonna tasakaalu. Anderson, Carrick, Fletcher, Park, Nani, Scholes, Giggs, Hargreaves, Valencia, Tosic, Gibson, see Obertan ka siis ilmselt. Pluss igasugused Hewsonid, Cleverleyd, Ljajicid. Ja ikka veel on poolikuid juurde vaja? Tippklassi ründajaid olgu ka vähemalt kuus tükki, et saaksid jälle üksteisele kõri kallale minna. Makes sense, onju.
Üldse ei imestaks, kui uute mängijate osas seis niimoodi jääbki - Valencia, Owen, Obertan. Ja poleks ka mitte kui midagi hullu. Meeskonna nimekirjas on hetkel ikkagi juba ca 45 nime. Arusaadav, et suvi ja aken ja tuul puhub kõrvust läbi ja värki, aga talitsege ennast natukene.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Eino sesmõttes selge oleks see, et Douglas Costa ostes ei suudaks ta kohe põhimeeskonda murda, ta alles 18...
Ja ma rääkisin keskpoolikutest mitte äärtest. Nani, Giggs, Valencia, Tosic ja Obertan on ju ääred...
...ja noh, vb unustasid, aga minema läks peale Ronaldo ka Tevez, minemas vist on ka Campell ja no asemele peale nende 3 mängija ma rääkisin 2-st niiet jah..
Aga võibolla tõesti pole mõtet osta keskele kedagi, kuna nüüd ehk hakkab rohkem mänguaega saama ka Gibson niiet... Mul tuli lihtsalt selline küsimus peale seda, kui lugesin antud lõiku:
"In The Times, Matt Dickinson argues "there is surely no more pressing concern for Sir Alex Ferguson than the heart of his midfield". With Owen Hargreaves looking increasingly doubtful to start the season, Dickinson says "serious money" should be spent on a top-class holding player."
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitust18.-26. juuli.
Vabandage jälle mu irooniat, aga no ostaks jah umbes seitse venda Ronaldo asemele, küll siis saab meeskonna tasakaalu. Anderson, Carrick, Fletcher, Park, Nani, Scholes, Giggs, Hargreaves, Valencia, Tosic, Gibson, see Obertan ka siis ilmselt. Pluss igasugused Hewsonid, Cleverleyd, Ljajicid. Ja ikka veel on poolikuid juurde vaja? Tippklassi ründajaid olgu ka vähemalt kuus tükki, et saaksid jälle üksteisele kõri kallale minna. Makes sense, onju.
Üldse ei imestaks, kui uute mängijate osas seis niimoodi jääbki - Valencia, Owen, Obertan. Ja poleks ka mitte kui midagi hullu. Meeskonna nimekirjas on hetkel ikkagi juba ca 45 nime. Arusaadav, et suvi ja aken ja tuul puhub kõrvust läbi ja värki, aga talitsege ennast natukene.Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Algselt postitas ManU&Sony Vaata postitustGiggs on ju äär...
Carrick, Fletcher, Anderson, Giggs, Scholes + noored. Milles probleem?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar