Ma ei saa aru mis see arg jobi ikka nutab veel?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustTeeme nii, et võitja ostab SleepWalkerile prostituudi ja saab ametniku poolt tehtavat tööd pealt vaadata.
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustmajandusprognooside valmimine on läbipaistev ja avalik protsess, võite mõlemad vaatama tulla."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas NOT Vaata postitustMa olen pettunud, Eckersley liitus Burnleyga. Kes meil siis järgmine punapea tiimis on peale Scholesi ???
Kommentaar
-
Kuna mulle meeldivad nimekirjad, siis väike vahekokkuvõte; parandage, kui midagi on kahe silma vahele jäänud. Minejaid küllap lisandub listi veel mitmeid.
tuliva:
Antonio Valencia - ca £16m - Wigan Athletic
Michael Owen - free
Gabriel Obertan - ca £3m - Bordeaux
Sean McGinty - ? jeeni (kompensatsioon) - Charlton Athletic
Mame Biram Diouf - ? jeeni - FK Molde
läksiva:
Carlos Tevez - laen lõppes
Cristiano Ronaldo - £80m - Real Madrid
Fraizer Campbell - £3.5m, sõltuvalt esitustest kuni £6m - Sunderland
Evandro Brandao - reliisitud - Sporting Braga
Daniel Galbraith - ? jeeni - Hibernian
Rodrigo Possebon - aastane laen - Sporting Braga
Lee Martin - ca £2m - Ipswich Town
James Derbyshire - reliisitud - Miramar Rangers ()
Richard Eckersley - ? jeeni (kompensatsioon) - Burnley
Mame Biram Diouf - aastane laen - FK Molde
Manucho - ? jeeni - Real ValladolidWe have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
eelmisel hooajal oli palju juttu (lugesin bbc jalkablogisid regulaarselt) tippklubide tohutust professionaalsete mängijate armeest... liverpoolil olla üle 50 profilepinguga mängija olnud.
äkki keegi oskab otsida mitmele mängijale manU praeguse seisuga see hooaeg palka maksma hakkab? ja palju veel lisaks laenul on?
Ise küsin-ise vastan:
ManU lehelt lugedes, võttes eckersley maha, saaks first teamis 45 mängijat, võibolla on reservides veel keegi juures, kes first teami listis polnud, aga kes palgaline on.
Kommentaar
-
See Empolist tulnud 16-aastane Alberto Massacci on vist ka ikkagi juba akadeemias. Vist.
Punapeadest - wtf mingi Amos, kuhu te oran˛i mehe jätate.
47 lepinguga meest hetkel, oleks minu pakkumine. pluss siis akadeemia. ja hetkel siis vaid Possebon laenul, aga küll neid noorukeid läheb divarisse ja mujale kindlasti enne hooaja algust veel, mõnel saab ilmselt leping läbi ka nagu nüüd Eckersleyl.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Aasiasse lendasid: Edwin van der Sar, Tomasz Kuszczak, Ben Foster; Jonny Evans, Patrice Evra, Rio Ferdinand, Gary Neville, Wes Brown, John O’Shea, Fabio da Silva; Nani, Zoran Tosic, Darren Fletcher, Anderson, Darron Gibson, Paul Scholes, Michael Carrick, Ryan Giggs; Michael Owen, Dimitar Berbatov, Federico Macheda, Wayne Rooney.
kus Valencia on ?Algselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar